Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Otopark ücretleri Meclis´te tartışma konusu oldu

Otopark ücretleri Meclis´te tartışma konusu oldu

Bandırmaspor´a ait otoparklardaki ücretler AK Parti üyeler tarafından Bandırma Belediyesi´nin Ekim ayı 2.oturumda meclis gündemine taşındı.

Bandırmaspor´a ait otoparklardaki ücretler AK Parti üyeler tarafından Bandırma Belediyesi´nin Ekim ayı 2.oturumda meclis gündemine taşındı.
AK Partili Meclis Üyesi Zeynep Özgün otopark ücretlerinin çok pahalı olduğunu gerekçe göstererek bu konuda yerel yönetim tarafından bazı düzenlemeler yapılmasını istedi.
AK Partili üye Zeynep Özgün´ün yaptığı açıklama üzerine söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi ve Bandırmaspor Asbaşkanı Adem Yılmaz, Bandırmaspor´un en önemli gelir kaynakları arasında otopark gelirlerinin yer aldığını açıkladı.
Bandırmaspor´un sabit gelir kaynaklarının arttırılması konusunda Meclis´te grubu bulunan tüm siyasi partilerin temsilcilerinden destek beklediklerini dile getiren Yılmaz, otopark ücretleri konusunda kulüp yönetimi olarak bazı düzenlemelere gittiklerini ifade etti.
Daha önceden 6 TL olan saatlik otopark ücretlerinin geçtiğimiz günlerde yapılan düzenlemelerle 8 TL´ye çıkartıldığını aktaran Yılmaz ?Bu düzenlemede araç sahibinden otoparkta 15 dakika kalsa da tam saat bedeli alınıyordu. Vatandaşlarımızdan bu yönde gelen şikayetleri dikkate alan yönetim kurulumuz fiyat tarifesinde değişiklikler yaparak 0-15 dakika otopark ücretini 3 TL, 0-30 ücretini 5 TL, 0-60 ücretini de 8 TL olarak belirlemiştir. Bundan böyle araç sahiplerini otopark ücretlerini bu tarifeye göre yapacaklardır? dedi. Belediyeye ait 8 aracı Bandırmaspor otoparkına abone yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun´a teşekkür eden Yılmaz, yönetim kurulu üyelerinin de bundan böyle otoparklara araçlarını ücretli olarak bırakacaklarını sözlerine ekledi. Haber:
Bandırma İlkhaber



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false