Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Otoparkın girişi savaş alanı gibi!

Otoparkın girişi savaş alanı gibi!

Patlak yok, kaçak yok! Yazın yaz günü bu ne kazısı böyle?

Erdek Belediye Başkanlığı Fen İşlerine bağlı ekipler, Erdek´te araç otoparkı olarak kullanılan özel şahsa ait arsanın tüm girişlerini kazdı.

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi karşısında bulunan özel otopark olarak kullanılan arsanın girişlerini hiç bir sebep göstermeden kazan ekipler yolu demir bariyerlerle kapattı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın kişisel hırs ve öfkesi nedeniyle otoparkın etrafının kazıldığını söyleyen arsa sahibi Kudret Hamarat "Bu arsayı bizler Hamarat ailesi olarak otopark olarak kullanıyor,  vergimizi devlete ödüyoruz. Ancak Belediye Başkanı Hüseyin Sarı bizlerden bağış adı altında para istedi. Bizler isteğini olumsuz yanıtlayınca bize öfkelendi. Yaz aylarında nüfusun 200 bin olduğu ilçede otopark sorununa bir nebze olsun çözüm oluyorduk. Şimdi yolumuzu kazarak bize kendi aklınca dur dedi. Ancak yaptığı iş ne hukuka, ne vicdana sığmaz. Yapılan kazıdan Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) nin haberi bile yok. Kaldı ki kazdığı arsa bizim tapulu malımız, bize sormadan bizim arsamızı keyfi bir sebeple kazıyor. Başkan bey kendi kişisel hırs ve öfkesi ile hareket ediyor. Gerekli yerlere şikayetlerimizi ilettik" şeklinde konuştu.

Haber:Tuncay Ertan



Reha Uluçay
8.06.2019 15:02:21
Her zaman kullandığımız yolun önü de kazılmış, şimdi oradaki yol tek giriş çıkışa kaldı nasıl kullanılacak o yol şimdi.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı