Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ozan Kapçak´tan adaylık açıklaması ?Hizmet için geliyoruz, yetki istiyoruz?

Ozan Kapçak´tan adaylık açıklaması ?Hizmet için geliyoruz, yetki istiyoruz?

Ozan Kapçak, Bandırma Tuhafiyeciler, Kırtasiyeciler ve Manifaturacılar Odası başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ozan Kapçak, Bandırma Tuhafiyeciler, Kırtasiyeciler ve Manifaturacılar Odası başkanlığı için adaylığını açıkladı.
14 Ocak 2018´de gerçekleşecek genel kurulda başkan adayı olacağını bir basın toplantısıyla açıklayan Kapçak, ?Hizmet için geliyoruz, yetki istiyoruz? dedi.
05.04.1961 tarihinde, Bandırma´da doğduğunu belirten Kapçak, şunları söyledi:
?Babam Ziya Kapçak devlet memuru, amcalarım Orhan ve Muhittin Kapçak, Bandırmaspor´da yıllarca futbol oynayarak, teknik direktörlük yaparak güzel Bandırmamıza hizmet etmişlerdir. Ailemle her zaman gurur duydum. Allah, mekânlarını cennet eylesin. Evliyim, iki kızım ve bir kız torunumla kendi halimde esnaflık yaparak, Sunullah Mahallesi´nde, bayan giyim satışı üzerine çalışıyorum. Çocukluk hayalim hep pazarcı olmaktı. Şimdiki ?Reşat Konfeksiyon´un önünde, bayram arifelerinde tebrik zarfı, mendil; sahildeki çay bahçelerinde kader-kısmet, simit, sakız satardım fakat babam bana hep engel oldu. 1998 yılında, tuhafiyeciler odasına resmi kaydımı yaptırarak, bu hayalimi gerçekleştirip, pazarcı olarak, 20 yıl soğuk, yağmur demeden, severek çalıştım. Allah´ıma şükürler olsun, bugünlere hamdolsun.?
İNSAN ODAKLI HİZMETE TALİBİM
Odanın, 14 Ocak´ta yapılacak genel kurulunda başkanlığa, ?insan odaklı hizmet? için talip olduğuna işaret eden Kapçak, şöyle konuştu:
?14.01.2018 Pazar günü Odamızın genel kurulu yapılacak. Başkanımız sayın Adnan Gemici, 1991 yılında başlayan yöneticilik ve başkanlık döneminde, toplam 26 yıl hizmet etmiştir. Ancak, 2010 ve 2014 yıllarındaki genel kurullarda karşısına aday çıkmamıştır. Tek başına aday olarak göreve devam etmiştir. Başkanımla 2014 yılı aralık ayında aramızda hukuksal anlaşmazlığımız olmuştur. Bunun dışında birbirimize karşı ne hakaretimiz, ne de husumetimiz bulunmamaktadır. Öncelikle bunun bilinmesini istiyorum. Bizim ihbar ve şikayetlerimiz nedeniyle başkanımız ve Odamız denetlenmiş ve üyelerimiz mağdur edilmiştir. Sayın Adnan Gemici, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı´na, Bandırma Belediyesi´ne ve şahsıma 10 bin lira manevi tazminat davası açarak kendini aklamaya çalışmaktadır. Artık ok, yaydan çıkmıştır. Genel kurulda seçilirsek, üyelerimizle el ele, gönül gönüle, kardeşçe, sadece ekmek mücadelesi vereceğiz. Hizmetlerimiz, önce ?insan´, sonra Odamız odaklı olacaktır. Hizmet için geliyoruz, yetki istiyoruz.?
ÜÇ ADAY VAR
Bandırma Tuhafiyeciler, Kırtasiyeciler ve Manifaturacılar Odası´nın genel kurulunda, başkanlık için üç aday bulunuyor.
Hâlen başkanlık görevini sürdüren Adnan Gemici´nin yanı sıra Ozan Kapçak ve Yücel Başaran, adaylıklarını açıkladılar.
14 Ocak 2018´de yapılacak genel kurulda üyeler, üç yıllık süre için başkan ve yönetim kurullarını seçecekler.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli