Özaydın ve Mucan ailesinin mutlu günü
İlçemizde birçok gazete ajansının muhabirliğini üstlenen Gazeteci Süleyman Özaydın´ın kızı kimyager Selin Özaydın, aslen Mürüvvetler Mahallesi´nden olan 20 yıldır
Magazin Haber
Yayın: 27 Ağustos 2019 - Salı 18:54
Güncelleme: 27 Ağustos 2019 18:54
Özaydın ve Mucan ailesinin mutlu günü

İlçemizde birçok gazete ajansının muhabirliğini üstlenen Gazeteci Süleyman Özaydın´ın kızı kimyager Selin Özaydın, aslen Mürüvvetler Mahallesi´nden olan 20 yıldır Bandırma´da ikamet eden Bahri Mucan´ın subay olan oğlu Berkay Mucan ile hayatlarını birleştirdi.
Geçtiğimiz hafta sonu Bandırma Gülez Düğün Salonu´nda birbirlerine ömür boyu ?evet´ diyen genç çiftler Selin ve Berkay, nikah merasiminin ardından Özaydın ve Mucan ailelerinin sevenlerinin katılımıyla gece boyunca doyasıya eğlendiler.
Bizde Manyas´ın Sesi Gazetesi ailesi olarak çiçeği burnuna genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken Özaydın ve Mucan ailesini tebrik ediyoruz.
Haber: Sibel Ertan

  • Cuma 21.2 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.8 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 8.5 ° Güneşli
1

Bir dokunuşta 3 motor!

2

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Tamamen işime odaklanıyorum”

3

Akın’dan Ziraat Odası’na ziyaret

4

Bandırmaspor Yönetim Kurulu açıklaması

5

Bu bir rekor!

6

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’ndan Erdek İlçe örgütüne ziyaret

7

Atatürk Bandırma’da