Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Özbeğen cinayetinin sırrı çözüldü

Özbeğen cinayetinin sırrı çözüldü

Ünlü şarkıcı Ferdi Özbeğen'in yeğeni Hakan Özbeğen'in Edremit’te bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin sırrı çözüldü. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınıp adliyeye sevk edilirken, olaya ünlü şarkıcının yeğeni ile katil zanlısı baban

Ünlü şarkıcı Ferdi Özbeğen'in yeğeni Hakan Özbeğen'in Edremit’te bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin sırrı çözüldü. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınıp adliyeye sevk edilirken, olaya ünlü şarkıcının yeğeni ile katil zanlısı babanın kızı arasında ilişki dedikodularının neden olduğu ileri sürüldü. 
Edinilen bilgiye göre; Olay Hamidiye Mahallesi 590. sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ferit A. (39) ve Nihal A. (35) çifti, öz kızları Ö.A. (19) ile kasten yaralama ve işyerinden hırsızlık suçlarından 2 adet suç kaydı bulunan Hakan Özbeğen (50) arasında ilişki olduğu dedikodularının çıkması üzerine, Hakan Özbeğen, oğlu Ç.Ö. (21) ve arkadaşı M.T. (25) ile bu konuyu konuşmak için ikametlerinin önünde buluştular. Konuşma tartışmaya dönüşünce, çevredekilerin araya girmesi ile şahıslar kavgaya tutuşmadan ayrıldılar. Olay yerinden ayrılan ve kısa bir süre sonra geri gelen Hakan Özbeğen ve oğlu Ç.Ö. ile Ferit A., Nihal A. ve Ö.A. isimli şahıslar arasında çıkan arbedede, Ç.Ö. isimli şahıs sol elinden ve sol yanağından, Ö.A. isimli şahıs sol ve sağ elinden, Ferit A. sol ayak ve iki kolundan, Nihal A. iki ayak dizinden ve sol elinden yaralandı. Sol baldır, göğüs ve sol sırt kısmından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Hakan Özbeğen ise Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen ünlü sanatçının yeğeni kurtarılamadı. Olayın ardından Körfez Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. 
Gözaltındaki Ferit A.'nın 4 adet kasten yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığının ihlali, resmî belgede sahtecilik hakaret, görevi yaptırmamak için direnme, TCK 191 gibi suçlardan toplam 11 adet suç kaydının olduğu, Nihal A.'nın kasten yaralamadan 1 adet suç kaydının olduğu, M.T.'nin ise görevi yaptırmamak için direnme, 6136 SKM, 3 adet kasten yaralama, tehdit-hakaret toplam 6 adet suç kaydının olduğu öğrenildi. Hakan Özbeğen'in cenazesi dün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazını ardından toprağa verildi. 
Öte yandan, olayın 5 şüphelisi geniş güvenlik önlemleri arasında Edremit Adliyesi'ne getirildi. Şüpheli şahısları gören Hakan Özbeğen'in eşi Sinem Özbeğen fenalık geçirdi. Adliye önünde gözaltına alınan oğlunun çıkmasını bekleyen gözü yaşlı Sinem Özbeğen cinayetin dedikodu yüzünden işlendiğini açıkladı. 
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli