Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Özel Royal Hastanesi Bandırmaspor´un isim sponsoru oldu

Özel Royal Hastanesi Bandırmaspor´un isim sponsoru oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Bandırma Özel Royal Hastanesi ile ikinci kez isim sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Bandırma Özel Royal Hastanesi ile ikinci kez isim sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.
Hastanenin toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ve yönetim kurulu üyeleri, Bandırma Özel Royal Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanları Op. Dr. Ercan Sevinç ile Op. Dr. Gürsel Kurt katıldı.
Törende konuşan bordo-beyazlı kulübün başkanı Onur Göçmez, ?Bandırmaspor ismine layık olmak, firmanın ismine layık olmak önemli değerler. Burada güzel olan, geçen seneki ilk sponsorluğumuzun rakamsal kısmını % 85 oranında arttırdılar. Pandemi döneminde o kadar zorluklar yaşamalarına rağmen dedikleri şu oldu: ?Bandırmaspor bize çok büyük bir mutluluk yaşattı. Bu pandemide çok büyük moral verdi.´ Bizde bu göstermiş oldukları destekten dolayı da 3 çalışacaksan 5 çalışacağız onları bir dost bir aile olarak görüyoruz. Bandırmaspor´a hayırlı olsun." diye konuştu.
Bandırma Özel Royal Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanları Op. Dr. Ercan Sevinç imza töreni öncesi yaptığı konuşmada şöyle konuştu: ?Royal Hastanesi ailesi olarak bu yılda Bandırmaspor´un yanında olma kararını verdik, bizim için hiç zor bir karar olmadı. Çünkü biz Bandırmaspor´u Bandırmalıları çok seviyoruz. Başkanımızın olduğu yerde her zaman varız. Mutluyuz huzurluyuz. İnşallah hedeflerimize çok abartmadan ulaşmaya çalışırız.? dedi.
Eş başkanlarından Op. Dr. Gürsel Kurt da Royal Hastanesi olarak Bandırmaspor´a isim sponsoru olmaktan gurur duyduklarını açıkladı.
Sözleşmeyi imzalayan taraflar, pasta keserek anlaşmayı kutladı.
İmza töreninin ardından transferler hakkında açıklama yapan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez ?Yaptığımız transferleri beğenmeyenler var. Şu anda transferi durduruyoruz. Niye durduruyoruz? Rakamlar inanılmaz yüksek ama belirli bir zaman içersinde aşağıya düşeceğine inanıyoruz. Çok güzel temaslarımız var bu hafta önümüzdeki hafta temaslarımız sürüyor kimse telaş yapmasın. Bandırmaspor´un parasını boş yere harcamamız gerekiyor. Bu seneki hedefimiz ligde kalmak. Açık ara ligde kalmak istiyoruz. Hedefimiz play-off diyoruz ,hedefimiz ilk 10 diyoruz. Çok güzel bir takım oluşturacağız. 3 milyon 4 milyon paralar verecek takım değiliz. Bazı takımların doyması gerekiyor. Doyunca gerçek piyasa ortaya çıkacak. Biz bekleyeceğiz, kampta da transfer yapacağız. Gençleşen bir takım yapacağız. Takım içersinde de 5 tane 6 tanede bu işi bilenler olacak.? dedi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli