Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Özel sektörden 24 saat açık kitaplık hizmeti

Özel sektörden 24 saat açık kitaplık hizmeti

Edremit ilçesinde Kaan Abi Kırtasiye ile Körfez´de Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, ?24 Saat Açık Kitaplık Kampanyası? başlattı.

Edremit ilçesinde Kaan Abi Kırtasiye ile Körfez´de Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, ?24 Saat Açık Kitaplık Kampanyası? başlattı.
Edremit ilçesinde her yıl öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için farklı kampanyalara imza atan Kaan Abi Kırtasiye ve Körfez´de Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, ?24 Saat Açık Kitaplık? Kampanyası başlattı.
Kampanyayı başlatan ekip, üç yıl önceki eğitim ve öğretim yılının başlangıcında ?Karnelerinde pekiyi olan ve Takdir kazanan´ öğrencilere ?Karneni Getir ? Kitabını Al Kampanyası? başlatıp, çok sayıda öğrenciye Türk Yazarlarının öykü ve şiir kitaplarını hediye etmişti.
Kaan Turhan, aynı öğretim yılında ?Kitap Oku, Getir ve Paylaş Kampanyası? başlatıp ücretsiz kitap okuma ve arkadaşlarına okutma üyeliği başlatıp, 3 bine yakın kitap dostu okuyucu üyesi oluşturduğunu açıkladı.
Geçtiğimiz yıl ise ?Yardıma Muhtaç Çocuklara Kitap ve Kırtasiye Yardımı Kampanyasına´ katılıp, 1000 kalem ucu, binlerce silgi, defter, kalemtıraş yanı sıra Cumhuriyet İlköğretim Okulu kütüphanesine ansiklopedi hediye edip eğitime destek verdiklerini de hatırlatan Kaan Turhan, ?Yeni bir uygulama yapıyorum. Bu gece itibariyle, 24 saat açık kitaplık kurdum. İhtiyacı olan çocuklar, ben dükkânda olmasam da ?24 Saat Açık Kitaplık Kampanyası? ile kitap alıp, çalışabilecek ve diğer arkadaşlarıyla kitap paylaşımı yapabilecekler.? dedi.
Kaan Abi Kırtasiye önünde açık alanda öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, yardımcı ders kitapları yanında yerli yazarların eserlerinden oluşan öykü kitaplarını tanımalarını hedeflediğini açıklayan Turhan, 24 Saat ?Açık Kitaplık Kampanyası´ sayesinde öğren-cilerimiz hem okuma alışkanlığı kazanırken, yerli yazarlarımızı tanıma fırsatını yakalayacaklarını kaydetti.
Haber : Enver Dolun



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli