Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Özel çocuklar 50 fidanı toprakla buluşturdu

Özel çocuklar 50 fidanı toprakla buluşturdu

Bandırma Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu'nda eğitim gören özel çocuklar 50 fidana hayat verdi.

Bandırma Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu’nda eğitim gören özel çocuklar 50 fidana hayat verdi.
Engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri fidan dikiminde bulundu.
Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu Müdürü Algan Kartal ile tüm öğretmenlerin katıldığı etkinlik Bandırma Ziraat Bahçesinde gerçekleştirildi.
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen 5o adet fıstık çamı Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün hazırladığı bölgeye engelli çocuklar tarafından dikildi.
Fidan dikim töreninde, Bandırma Belediyesi Park Bahçeler Müdiresi Sabita Mutaf ve Şefi Mahmure Özşirin’de hazır bulundu.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Algan Kartal, fidan dikimi öncesi çocuklara tek tek ne yapacaklarını gösterdi. Çocuklarla çok mutlu olduğunu ifade eden Algan Kartal, engelli çocuklarımıza yol gösterildiği taktirde neleri başarabileceklerini herkese gösterdiklerini belirtti.
Engelli olmanın ayıp bir şey olmadığını ifade eden Okul Müdürü Kartal, “Engelli çocukları olan ailelerin utanmamaları ve çocuklarını okulumuza getirmelerini istiyoruz. Aileler ile el ele vererek aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığına inanıyoruz.” dedi.
Kartal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler, ‘zor olanı zaten başaracağız sadece imkansız olan zaman alacak’ sözünden hareketle, hayata, geleceğe hazırız, tek engelimiz bizleri fark edemeyen engeller…Biz de bunları zamanla aşacağız. Biz varız sadece fark edin.” Şeklinde konuştu.
Kartal, ayrıca fidan dikimi konusunda yardımlarını esirgemeyen Orman İşletme Müdürlüğü ile Bandırma Belediyesi’ne teşekkür etti.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı