Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Özel Hastane, iki yıl içinde bölgeye seslenir duruma gelecek

Özel Hastane, iki yıl içinde bölgeye seslenir duruma gelecek

Bandırma Özel Hastanesi yöneticileri, düzenledikleri basın toplantısında, hastaneyi büyüterek, yeni hizmetleri gerçekleştirme projesi hakkında bilgi verdiler. Bandırma Özel Sağlık Hizmetleri Tesisleri İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sev

Bandırma Özel Hastanesi yöneticileri, düzenledikleri basın toplantısında, hastaneyi büyüterek, yeni hizmetleri gerçekleştirme projesi hakkında bilgi verdiler. Bandırma Özel Sağlık Hizmetleri Tesisleri İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sevinç, başlattıkları yeni inşaat ile ilgili şu bilgileri verdi:
"İki yıl içinde tamamlayacağımız bu proje kapsamında, hastanemizin hâlen mevcut 3,5 katlık binası dahil kapalı alanımız 14 bin metre kareye ulaşacaktır. Böylece hastanemiz, Güney Marmara`nın en büyük kapalı alanına sahip sağlık kuruluşu durumuna gelecektir. Yine projemiz tamamlandığında, 2. kademe yoğun bakım kardiyoloji servisine kavuşacağız. Ayrıca, 4 ameliyathanemiz, anjiyo yapacak ünitemiz olacak, poliklinik sayımız 20`den, 40`a yükselecektir. Yeni doğan çocuklar ve yeni genel cerrahi ünitelerimiz devreye girecektir. Yatak sayımız 120`ye çıkacak olup, gelecek dönemde plâstik cerrahi ve göğüs cerrahisi bölümlerini de bölgemizdeki vatandaşlara kazandıracağız. Ayrıca 2. kademe acil servis ünitesini kuracağız. Estetik ve konservatif bölümlerimizi kuracağız. Kısacası, ağırlığını koyarak  olayı çözen, elini taşın altına sokan bir sağlık kuruluşu olmak istiyoruz."
 Yönetim kurulu üyesi Gürsel Kurt da yaptığı açıklamada, "2500 metre karelik bir alanda, yalnızca  dört branşta devraldığımız hastanemizi bölgemize hitap eder duruma getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Başhekim Ahmet Sağıroğlu`nun da hazır bulunduğu toplantıda yöneticiler, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.       Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli