Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Özel İdare afet bölgesinde

Özel İdare afet bölgesinde

Balıkesir Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin deniz, geldiği ilçemizde afetten zarar gören bölgeleri dolaştı.

Yaraların sarıldığı bölgelerde devam eden çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Deniz, hasarlı tüm bölgelerin kısa sürede tamamlanıp yeniden vatandaşın hizmetine gireceğini söyledi.
Balıkesir Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, 22-24 Ekim 2012 tarihleri arasında Marmara ve Erdek İlçelerinde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu hasar gören Erdek İlçemize bağlı Ocaklar - Narlı - İlhan Köyü- Doğanlar Köyü ve Turan Köy yolunda (30 km) tamir ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi.
Deniz, Ocaklar - Narlı - İlhan Köyü- Doğanlar Köyü ve Turan Köy yolunda 14 farklı bölgede meydana gelen heyelan sonucu yolda bulunan menfez ve sanat yapılarındaki hasarın giderilmesi amacıyla Balıkesir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü açıkladı.
6 Kamyon, 2 Greyder, 2 Eksvatör, 2 Yükleyici ve 15 personel ile devam eden çalışmalarda, ekiplerin daha hızlı çalışarak yolun güvenli bir şekilde tekrar ulaşıma açılması talimatı veren Genel Sekreter Deniz, bu tür sorunlarla tekrar karşılaşılmaması için yolda gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
Deniz, Ocaklar - Narlı - İlhan Köyü- Doğanlar Köyü ve Turan Köy yolunun  büyük bölümünün, özel idare ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu 16 Kasım 2012 tarihinde ulaşıma açılacağını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı