Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Özhaseki: Balıkesir´de Müthiş Bir Uyum Var

Özhaseki: Balıkesir´de Müthiş Bir Uyum Var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Balıkesir´i ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Balıkesir´i ziyaret etti.
İl ziyaretlerine Balıkesir ile devam eden Mehmet Özhaseki, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nı ziyaret etti.
Basın mensuplarıyla da bir araya gelen Özhaseki, Balıkesir´deki birliktelik, uyum ve hizmeti öncelemiş anlayışının kendileri için son derece memnuniyet verici olduğunu ifade etti.
Hizmet belediyeciliğinden gönül belediyeciliğine uzanan AK Parti Belediyeciliği hakkında değerlendirme yapan Özhaseki ?Biz kendi kendimize yarışıyoruz, belediyecilik konusunda rakibimiz yok. Girdiğimiz 4 yerel seçimde de şampiyon olan parti biziz. Vatandaşın bize teveccühü ve bizden beklentisi devam ediyor. AK Parti belediyeciliği Türkiye´de destanlar yazıyor. Bu da başkanlarımızın gayretlerinin yanı sıra istişare ile oluyor, uyum ile oluyor.? dedi.
AK Parti olarak istişareye çok önem verdiklerinin altını çizen Özhaseki ?Balıkesir, Allah´ın tüm güzellikleri verdiği bir şehir. Yaptığımız işlerle Balıkesir´e layık olmaya çalışıyoruz. Balıkesir´e faydamız olsun, başkanımızla projeleri değerlendirelim, istişare edelim diye geldik. Ankara nezdinde bütün projeler takip ediliyor, bunu söyleyebilirim.? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli