Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Özkan Kılıç´ın oğlu evlendi

Özkan Kılıç´ın oğlu evlendi

Öncü-Nurlana Kılıç çiftinin nikâhlarını Belediye Başkanı Dursun Mirza kıydı

 

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç´ın oğlu Öncü Kılıç, yaşamını Azerbaycanlı Nurlana Musayev(Kılıç) ile birleştirdi.

Erdek eski kamplar yolunda, Riva Restoran´da gerçekleşen nikaha Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan da katıldı.

Merkezi İzmir´de olup Antalya ve Adana´da şubeleri bulunan Banvit Basketbol Akademileri kurucusu Öncü Kılıç ile dans öğretmeni Nurlana Musayev Kılıç´ın nikâhlarını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kıydı. 26 yaşındaki gençlerin nikâh törenlerine seçkin bir konuk topluluğu katıldı.

TÜRKOĞLU´NUN AÇIKLAMALARI

Nikah şahidi olup genç çifti kutlayarak mutluluklar dileyen Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Türk basketbolunun Avrupa´nın en kaliteli ligleri arasında yer aldığına dikkati çeken Türkoğlu, şunları söyledi:

?Türk basketbolunda hem çok genç, hem de deneyimli oyuncular var. Bu arada çok kaliteli antrenörlere sahibiz. Bu yıl, üçü Euroleague olmak üzere çok sayıda takımımız Avrupa´da mücadele edecek. Bu takımlarımızın Avrupa´da başarılı olmalarını diliyorum. Ekim ayında başlayacak ligimizde yer alacak takımlara başarı dileklerimi iletiyorum. Amacımız, ligimizin kalitesini ve izlenme oranını artırmayı hedefliyoruz.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Özkan Kılıç oğlu evlendi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli