Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Öztaylan: Benim herkesle temiz bir sayfam var

Öztaylan: Benim herkesle temiz bir sayfam var

AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan hafta içinde ziyaret ettiği ilçemizde STKları dolaştı AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı Cemal Öztaylan, seçim çalışmaları nedeniyle geldiği Erdekte Sivil Toplum Kuruluşlarının...

AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan hafta içinde ziyaret ettiği ilçemizde STK`ları dolaştı
AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı Cemal Öztaylan, seçim çalışmaları nedeniyle geldiği Erdek`te Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflarla görüştü.
Erdek İlçe Tarım Müdürlüğü, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası, Erdek Ziraat Odası ile esnafı ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili aynı zamanda ikinci sıra milletvekili adayı Cemal Öztaylan, 12 Haziran`da yapılacak genel seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek güçlü bir iktidarın Balıkesir ve ilçelerinin tüm sorunlarını çözeceğini anlattı.

Güçlü bir AK Parti iktidarının Güney Marmara için büyük bir şans olacağını Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlarla paylaşan Öztaylan, "Tecrübe ve bilgi birikimimle bu güzel ilçenin bir damadı olarak başlattığımız hizmetlerin devam etmesi için yine adayım. Erdek, Güney Marmaranın turizm cennetine aday en önemli tatil bölgesi olma özelliğini taşımakta. Erdek`te turizmin gelişmesi güzel ilçemize çok önemli istihdam kaynağı oluşturacağı gibi turizmde çıtası yükselen bölgemizin gelecek nesillere bırakılmasını çok önemsiyorum. Cemal Öztaylan olarak benim herkesle temiz bir sayfam var. Sizlerin gücünüzü bölmeyeceğini inanıyorum" dedi.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası M. Fatih Canbaz`da, ilçenin sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması için seçmenlerin ortak akılla hareket edeceğine inandığını kaydedip, "Erdek`in bir an önce sorunlarından kurtulması için turizmde atılım yapma inancımız olmazsa, olmazımız. Bizler hizmet eden herkesin yanındayız. Erdek`li seçmenlerin 12 Haziran`ı bir fırsat bilerek ortak akılla hareket edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.
Öztaylan`ın Erdek Ziraat Odası ziyaretinde, Ziraat Odası Meclis Başkan Vekili İbrahim Kaba, Öztaylan`ın 1991 yılında DYP milletvekili olarak başarıyla görev yaptığı dönemi iyi hatırladığını aktardı. Öztaylan`ın 2004/2007 yılları arasında yaptığı Bandırma Belediye Başkanlığı görevini de yakından takip ettiğini işaret eden Kaba, Bandırma`da bugün hala Öztaylan`ın yaptığı hizmetlerin anlatıldığını açıkladı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Öztaylan, daha sonra Ocaklar Beldesi`ne gidip, burada Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak`ı ziyaret etti.
Öztaylan`ın, Erdek ve Ocaklar ziyaretine Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı mensupları eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli