Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ÖZTAYLAN TAKDİR TOPLUYOR

ÖZTAYLAN TAKDİR TOPLUYOR

Balıkesir’in en genç ve en aktif Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, AK Parti’nin vizyonu doğrultusunda dur durak bilmeden yaptığı çalışmalarla halkın takdirini topluyor.

 

Balıkesir’in en genç ve en aktif Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, AK Parti’nin vizyonu doğrultusunda dur durak bilmeden yaptığı çalışmalarla halkın takdirini topluyor.

AK Kadrolardan ve ailesinden aldığı siyasi tecrübeyi Milletvekili olur olmaz sahada yansıtmaya başlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, kısa sürede halkın gönlüne girmeyi başardı. Balıkesir’in istek ve önerilerini TBMM’de dile getirerek, Milletvekili maratonuna hızlı bir giriş yapan Öztaylan, saha çalışmalarıyla da beklentilerin üzerine çıkmaya başladı. TBMM’nin tatile girmesini fırsat bilen Milletvekili Öztaylan, ilçe ziyaretleri kapsamında Gönen’de gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamaya özen gösteriyor. 

EN GENÇ VE EN DİNAMİK MİLLETVEKİLİ 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu ve hedeflerini Balıkesir’in tüm ilçelerinde uygulamaya kararlı olan Öztaylan, yaptığı ziyaretlerde kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşların görüş, önerileri ve isteklerini dinleyip notlar alıyor. Çözüm odaklı girişimleri, genç ve dinamik yapısıyla dikkat çeken Ali Taylan Öztaylan’ı yeni tanıyan vatandaşlar, “Balıkesir’in böyle genç ve aktif çalışan siyasilere ihtiyacı vardı. Öztaylan kardeşimizi tanımaktan büyük mutluluk duyduk. Mütevazı ve samimi kişiliği, çözüm odaklı yaklaşımıyla bizleri mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde yorumlar yaptı.

GİTMEDİK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

Balıkesir’in tüm yerleşim alanlarında gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için yola çıktığını ifade eden Milletvekili Öztaylan, “Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde, AK Parti’nin vizyonunu halkımıza anlatmak, istek, öneri ve şikayetlere çözüm bulmak, halkımızın gönlüne girebilmek için çalışmalarımızı dur durak bilmeden yürütüyoruz. Balıkesir’de taş taş üstüne koyabiliyorsak ne mutlu bize. Biz bu şehre gönül verdik. TBMM’deki çalışmaların yanı sıra, saha çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi yürütürken, halkın samimi yaklaşımı bizlere azim veriyor. Gönen ilçemizde gördüğüm sıcak yaklaşım bunun en güzel örneği oldu. Saha çalışmalarımız hızlı ve etkili bir biçimde devam edecektir. Diğer tüm ilçelerimizi ve kırsal mahallelerimizi de ziyaret edip gönüllere gireceğiz inşallah” dedi.

Haber Merkezi

 



Anahtar Kelimeler: ÖZTAYLAN TAKDİR TOPLUYOR
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı