Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Öztaylandan üstü kapalı eleştiri

Öztaylandan üstü kapalı eleştiri

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Genel Merkezinde Balıkesirli basın mensupları ile buluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Genel Merkezinde Balıkesir`li basın mensupları ile buluştu.
Balıkesirde gerçekleşecek oda seçimleri konusuna pek girmeyen Milletvekili Öztaylan, yinede Rona Yırcalı, Servet Tellioğlu ve Recai Gürcan`ı tatlı, sert bir dille eleştirdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, partisinin genel merkezinde Balıkesir`li basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur`un davetlisi olarak  Ankara gezisine katılan yerel basın mensuplarına  AK Parti Genel Merkezi`nde açıklamalarda bulunan  Milletvekili Cemal Öztaylan yerel basında çıkan "İthal Belediye Başkanı" haberini yapan gazeteye ver yansın etti.
 Balıkesir`de 17 yılımı geçirdim
Öztaylan "İlk ve orta öğrenimini Balıkesir`de yapmış, 17 yılımı burada geçirmiş biri olarak bu ithal sözünü anlamış değilim. Hayatımın birçok ilkini Balıkesir`de yaşadım ben, ilk kavgamı bu sokaklarda yaptım, ilk sevgilim Balıkesir`deydi. Bende bu şehirde 17 yılımı geçirdim. Büyükşehir Belediye Başkanı`nı seçerken Altıeylül`lünün, Karesi`linin, Bandırmalı`nın, tüm ilçelerin oyları baz alınırken neden Bandırmalı Belediye Başkanı olmasın?
İthal başkanlık bunun neresinde var? 
Ben Bandırma`da Belediye Başkanlığı yapmış ve en başarılı Belediye Başkanı seçilmiş insan olarak şu an Belediye Başkanı olan birçok kişinin yaptığı işi ayakkabımın kaytanına yaptırırım" dedi. 
Şu anki belediye başkanlarının performanslarını beğenmediğini öne süren Öztaylan "Mesela bir Güre Beldesi gerçeğimiz var. Gidip görünce içlerim acıdı. Bir kaç kişinin kasaları dolsun diye yapılan yanlış yatırımlar Güre gibi jeotermal zenginliği, deniz ve doğa zenginliğin bir arada olan beldemize hiç yakışmamış. Ben olsam Güre`yi küçük İsviçre yapardım" dedi. 
Balıkesir`i uçuracak projeler gerek
Basın mensuplarının gönlünüzdeki Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim sorusuna Öztaylan şu cevabı verdi:
"Eğer Büyükşehir olan Balıkesir`i uçuracaksak bunu basınla el ele vererek yapacağız. Doğru projelerle, yapılan işlerin basın tarafından halka doğru verilmesiyle, halkın yalan yanlış değil de doğru bilinçlendirilmesiyle kat edeceğiz bu yolu. Belediye başkan adayına gelince, "Siyasi gücü ve donanımı olan, mali açıdan para yönetimine vakıf, sağlam ve büyük projeler üretebilecek ve bunları hayata geçirebilecek, ufku açık aday benim de adayımdır.  Bu aday ben bile olabilirim" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli