Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Özyazanlar toprağa verildi

Özyazanlar toprağa verildi

Bandırmaspor´un, geçtiğimiz cumartesi günü Bandırma´da oynadığı Alpedo Kahramanmaraşspor maçının 70. dakikasında geçirdiği kalp krizinin...

Bandırmaspor´un, geçtiğimiz cumartesi günü Bandırma´da oynadığı Alpedo Kahramanmaraşspor maçının 70. dakikasında geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı Bursa Acıbadem Hastanesi´nde yaşamını yitiren bordo-beyazlı takımın teknik sorumlusu Turhan Özyazanlar, İstanbul´da toprağa verildi. Karacaahmet Mezarlığı´na defnedilen Özyazanlar´ın cenazesine Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, kulüp başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular da katıldı.
Bandırma Belediyesi´nin son toplantısında, Belediye Başkanı Dursun Mirza da, Özyazanlar´ın kaybından duydukları üzüntüyü dile getirirken, ?Hocamız, Bandırmaspor´da kısa bir süre çalışmış olsa da, beyefendi kişiliği ve idealistliği ile dikkati çekmişti. Bize, başarının asla rastlantı sonucunda gelmeyeceğini, başarı için mutlaka çok istemek ve disiplinli çalışmak gerektiğini vurgulamıştı. Hocamıza Allah´tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Özyazanlar toprağa verildi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı