Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Pala, Gazze saldırılarının bitmesini istedi

Pala, Gazze saldırılarının bitmesini istedi

Balıkesir Umum Madeni Eşya Sanatkarları Odası (UMESO) Başkanı İsmail Pala, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıların tamamen bitmesini ve masum insanların artık ölmemesini istedi.

Balıkesir Umum Madeni Eşya Sanatkarları Odası (UMESO) Başkanı İsmail Pala, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıların tamamen bitmesini ve masum insanların artık ölmemesini istedi.
UMESO Balıkesir Başkanı Pala, İsrail’in aylardır Gazze’de Müslümanlara karşı yürüttüğü katliamı yaptığı basın açıklaması ile kınadı.
İsrail’in havadan ve karadan Gazze’ye yaptığı saldırıların tüm Türkiye’de büyük tepki topladığını söyleyen UMESO Başkanı İsmail Pala, akan kanın durmasını istedi.
İsrail’in saldırılarını utanç verici olarak nitelendiren Başkan Pala, İsrail’in Müslümanlara yönelik yaptığı saldırıların çok acı verici olduğunu kaydetti.
Gazze’de yüzlerce vatandaşın katledildiğini, çocuk-kadın demeden saldırıların sürdüğünü belirten Pala “Masum çocuklar oyun oynarken bomba atılarak öldürüldü. Vicdanlarımız yara aldı. Filistin bombalar altında kaldı. İsrail`in yaptığı bu tutumunu, saldırganlığını kınıyoruz. Bir tarafta hayat savaşı, diğer tarafta zulüm ve saldırganlık, bütün bu masum ölümler karşısında dünya, sağır, kör ve dilsiz olmuş hatta zulmedenlerin yanında yer almıştır. Ölümleri izleyenler, vicdanlarını kaybetmiştir” diye konuştu.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli