Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Panç´tan Edincik ziyareti

Panç´tan Edincik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Edincik´e, doğalgaz çalışmalarının yarattığı toz-toprağı yerinde görmek için geldi. Panç, Edincik ve buradan Erdek´e geçen doğalgaz hattı için yapılan çalışmaların, Bandırma´ya bağlı bu mahal

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Edincik´e, doğalgaz çalışmalarının yarattığı toz-toprağı yerinde görmek için geldi. Panç, Edincik ve buradan Erdek´e geçen doğalgaz hattı için yapılan çalışmaların, Bandırma´ya bağlı bu mahalleyi toz-toprak içinde bıraktığına değinerek, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nden, bu toz toprağı gidermesi için çalışma yapmasını istiyoruz. Kazılan yerlere en azından ince bir asfalt atılırsa sorun geçici olarak çözümlenebilir? dedi.
Edincik Mahallesi Muhtarı Kamil Eryılmaz ise Panç´ın, mahallelerine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, şu bilgiyi verdi:
?Edincik´imizden, 3 doğal boru hattı geçiyor. Bunlardan 90´lık olan boru hattı Erdek´e uzanırken, 60´lık ve 30´luk borular ise Edincik´e ait. Tabii ki mahallemiz toz-toprak içinde kaldı. Bu toz-topraktan kurtulmamız için 2 santimlik asfalt yeter. Büyükşehir Belediyemizden ricamız budur. Tüm siyasilere çağrımız, Edincik´in en büyük parti olduğunu unutmamalarıdır.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Panç Edincik ziyareti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli