Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Panç´tan eleştiri

Panç´tan eleştiri

?Mehmet Tüm´ü yeniden milletvekili yapmak isteyenler Güney Marmara´yı harcadı?

Dr. Selim Panç, Cumhuriyet Halk Partisi´nin (CHP) Balıkesir milletvekili aday listesini değerlendirirken, ?Ahmet Akın, sevdiğim bir siyasetçi ancak genel merkezin adayı, güney Marmara´nın değil? dedi.
CHP´nin Balıkesir listesinin hazırlanmasında başta Bandırma´daki yerel siyasetçiler olmak üzere Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı´nın etkili olduğuna dikkati çeken Panç, şu değerlendirmede bulundu:
?Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay´ın tek hedefleri vardı: Mehmet Tüm´ü yeniden milletvekili yapmak. Sadece ve sadece bunun için ağırlıklarını koydular. Bunun olamayacağı anlaşıldığında bile ben dahil, Bandırma´dan seçilebilecek yerde bir aday çıkarmamak için çaba harcadılar ve başardılar. Balıkesir listesinde en azından 4 veya 5. sıralarda bir aday olamaz mıydı? Bandırma´daki bu yerel siyasetçilerin Mehmet Tüm´ü milletvekili yapmak için A planları vardı. Hiçbir zaman B planları olmadı. Dokuzuncu sıraya aday koymak ise Bandırma´dan aday çıkarmak anlamına gelmez. Kısacası böyle olmamalıydı.?
Panç, Bandırma´daki yerel yöneticilerin, kendisini gelecekte rakip olarak görmeleri nedeniyle adaylığını engelleyerek önünü kestiklerini öne sürerken,?Ancak ben partim için mücadelemi bundan sonra da sürdürmeye kararlıyım? diye konuştu.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Panç eleştiri
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli