Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Pandemi sürecinde öğrencilerden 2. klip

Pandemi sürecinde öğrencilerden 2. klip

Manyas-Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri pandemi döneminde ikinci kliplerini çekti.

Manyas-Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri pandemi döneminde ikinci kliplerini çekti.
Geçtiğimiz haftalarda pandemi dönemi için "Umuda Türkiye" isimli şarkı sözü bestesiyle klip yapan Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzik grubu öğrencileri bu kez "Korona virüs ile mücadele de meslek liseleriyle Umuda Türkiye? isimli bestesiyle ikinci kliplerini çekti.
Müzik öğretmenleri Gözde Bozer yönetiminde öğretmen ve öğrencilerin evlerinden müzik aletlerini çalarak ve sözleriyle katılarak hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Klipte öğretmenler Murat Kaya, Didem Öztürk, Selda Yakut, Oktay Avcı, Nzalı Karaaslan ile öğrenciler Ömer Bayram, Orhan Çakıroğlu ve Selçuk Çelebi görev aldı.
Salur MTAL Müdürü Kadri Kılıç, korona virüsle mücadelede bu zorlu ve uzun süreçte, yapmış oldukları üretimlerle çok büyük destek verdiklerini ve bu ülke için ne kadar önemli olduklarını kanıtlamış olduklarını söyledi.
Salur MTAL olarak siperlikli maske üreterek katkı sunduklarına ifade eden Kılıç, şimdi de "Umuda Türkiye" şarkısının ikincisini besteleyerek klip haline getirdiklerini açıkladı.
Kılıç, kendilerine her zaman olduğu gibi yine destek olan Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir´e teşekkür etti.
Haber Menkeszi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu