Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Para kolay kazanılmıyor dedi yalanla dolandırdı

Para kolay kazanılmıyor dedi yalanla dolandırdı

Özellikle bayi, büfe ve bakkalları dolandıran bir kişi her yerde aranıyor.

Özellikle bayi, büfe ve bakkalları dolandıran bir kişi her yerde aranıyor.
Bandırma´da 25 kadar bayi, büfe ve bakkalın paralarını yalan söyleyerek dolandıran bir kişinin 100 lira aldığı bayilerden biri olan O.G. olayı şöyle anlattı: ?Adam kapıdan içeri girdi ve cebinden 80 lira çıkardı. ?Dün 2 tane sigara aldım 200 lira vermiştim, siz bana 100 lira para üstü vermiştiniz. 1 lira bozuk para istemiştiniz 80 lira verdiniz fakat 180 lira vermeniz gerekiyordu? dedi. Ben de saat kaçta geldiniz dedim o da; saat 3-4 gibi dedi. Kamera kayıtlarına bakacaktım ama o sırada bakamadım, bir dalgınlık oldu. Kafam karıştı inandım ve 100 lira verdim. Hatta giderken dedi ki, ?para kolay kazanılmıyor, 3-5 lira olsaydı geri dönmezdim ama 100 lira olunca mecburen döndüm. Taksiye binince bir daha geri dönemedim´.
Bayi O.G. aldatıldığını başka bir bayi arkadaşının telefonundan sonra anladığında iş işten geçmiş olduğunu ve hemen polise haber verdiğini söyledi.
O.G. ?Başka bayilere de gitmiş, bir arkadaşım telefon etti. Böyle biri var dikkat et dedi ama iş işten geçmişti. O zaman anladım dolandırıldığımı Bandırma´da 25- 30 kişiye daha gitmiş. Adam profesyonel yani?
Yalan söyleyerek özellikle sigara ve alkol bayilerinden para sızdıran dolandırıcıyı kamera kayıtlarından yola çıkan polis her yerde arıyor.
Haber : Erdem Özcan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli