Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Park halindeki kamyon kazaya davetiye çıkardı

Park halindeki kamyon kazaya davetiye çıkardı

Edremit-Küçükkuyu karayolu üzerinde park halindeki bir kamyon zincirleme kazaya neden oldu. Kazada 4 kişi ağır şekilde yaralandı

Edremit-Küçükkuyu karayolu üzerinde park halindeki bir kamyon zincirleme kazaya neden oldu. Kazada 4 kişi ağır şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Altınoluk Mahallesinden Çanakkale Küçükkuyu istikametine giden Selami Çiftçi idaresindeki 10 LN 734 plakalı otomobil, Narlıaltı kavşağında yol kenarında park halindeki kamyona arkadan çarptı. Yılmaz Uzel`in kullandığı 34 BE 5772 plakalı araç da arkadan 10 LN 734 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada 10 LN 734 plakalı aracın sürücüsü Selami Çiftçi ile yanındaki Onur Ödemiş ve diğer araçta bulunan Yılmaz Uzel ile Mustafa Demirel ağır şekilde yaralandı.
Yaralılar 112 ambulansıyla çevredeki hastanelere kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ayvalık’ta motosiklet oto ile çarpıştı
Ayvalık ilçesinde meydana gelen bir diğer trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpışırken, motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, 10 YV 907 plakalı motosikletle Ayvalık`tan Çamlık istikametine gitmekte olan Cem K. (35) idaresindeki motosiklet, Sefa mevkiinde bulunan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü önündeki virajda, motosikletin pedalının kaldırıma çarpmasıyla bir anda kontrolden çıkarak yol kenarına park etmekte olan Emre G. (29) yönetimindeki 34 BP 9037 plakalı özel otomobile çarptı. Kazada, motosiklet hurdaya çıkarken, motosiklet sürücüsü Cem K. ile motosikletin arkasında bulunan eşi, Seda K. (32) ağır şekilde yaralandı. Ayvalık Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alınan genç çiftin tedavisine hemen başlandı. Motosiklet sürücüsü Cem K. ameliyat edildikten sonra Balıkesir Devlet Hastanesi`ne, iç kanama geçirdiği öğrenilen eşi Seda K. ise Edremit Devlet Hastanesi`ne sevk edildiği bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı