Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Parklarda ?çemberli sosyal mesafe´ dönemi

Parklarda ?çemberli sosyal mesafe´ dönemi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla sokakları ve parkları vatandaşlarına hazırladı. Bu kapsamda sökülen banklar yerlerine

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla sokakları ve parkları vatandaşlarına hazırladı. Bu kapsamda sökülen banklar yerlerine yerleştirilirken, park ve bahçelerde sosyal mesafe çemberleri çizildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 1 Haziran´dan itibaren geçerli olacak Korona virüs tedbirleriyle ilgili ikinci normalleşme sürecini açıklamasının ardından sokakları vatandaşlarına hazırlama çalışmalarını başlattı.
Pandemi sürecinin başından bu yana 20 ilçe belediyesiyle koordineli çalışarak etkin mücadele eden Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinde de il genelinde tedbirleri elden bırakmayarak gerekli tüm hazırlıkları titizlikle uyguluyor.
Sosyal mesafe için çember çizim çalışması yapılan alanlar arasında Bandırma Cumhuriyet Meydanı´da yer alırken, 3 metre çapında 3 metre aralıklarla çizilen çemberlerle halkın Korona virüs tedbirlerinin azaltıldığı normalleşme döneminde de sosyal mesafe kurallarını koruması amaçlanıyor.
Pandemi sürecinin başında sosyal mesafe kuralına uyulması amacıyla meydan ve parklardaki bankları kaldıran Büyükşehir Belediyesi, sökülen bankları da dezenfekte ederek yeniden yerlerine yerleştiriyor.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli