Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Partililer salona sığmadı

Partililer salona sığmadı

CHP Parti Meclisinin haziran ayında yapılacak genel seçimlerde adaylık belirleme yönteminde Balıkesir için ön seçim kararı vermesinin ardından, Mehmet Tüm Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi'nde 2015 genel seçimlerinde, Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığ

CHP Parti Meclisinin haziran ayında yapılacak genel seçimlerde adaylık belirleme yönteminde Balıkesir için ön seçim kararı vermesinin ardından, Mehmet Tüm Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde 2015 genel seçimlerinde, Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Tüm’ün milletvekili aday adaylığını açıkladığı etkinliğe Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Çeri, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, CHP Gönen İlçe Başkanı Bülent Birgül, CHP il başkan yardımcıları ve yöneticileri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.
Salon kapasitesinin çok daha üstünde yaklaşık 1000 kişinin katılımı ile gerçekleşen Mehmet Tüm’ün tanıtım programı ve etkinliği çok beğenildi. CHP Parti Meclisinin Balıkesir için aldığı ön seçim kararıyla demokrasinin işleyecek olmasını kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Tüm, şunları kaydetti:
“Bugün sizlerin destek vererek oluşturduğunuz bu coşkulu kalabalık gösterdi ki doğru yoldayım. Birlikte CHP’yi iktidara taşıyacağız, halkın iktidarını kuracağız. Benim önceliğim insan, benim önceliğim ezilenler, mağdur olanlardır. Ben bu ülkede sistemden zarar görenlerin sesi olmak için sizlerin desteğini istiyorum. Eminim ki artık 13 yıldır AKP zulmünden kurtulmak isteyenler bugün bu salonu tıklım tıklım doldurdu ve bu salona sığmadı. Ben de sizlere beni seçtiğiniz takdirde sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık durumdan umuda ve aydınlığa birlikte kavuşacağız. CHP iktidarı ile gündüz işsiz gezilmeyen, geceleri aç yatılmayan bir yaşam gerçek olacaktır. Bunun için hepimize tarihi bir görev düşmektedir.’’
Konuşması sık sık alkışlar ve destek ıslıklarıyla kesilen Tüm, devamında şunları söyledi:
“29 Mart’ta yapılacak ön seçimde bütün üyelerimiz katılmalı ve iradelerini sandığa yansıtmalıdır. Artık parti üyeleri kendi vekillerini kendileri seçebilecektir.”
Tanıtım programı esnasında Mehmet Tüm için hazırlanmış olan özgeçmiş videosu ve dostlarının Tüm’ü anlattığı video salona duygusal anlar yaşattı. Etkinlik sonunda Mehmet Tüm, eşi Meryem Tüm’ü, oğlu Ozan Tüm’ü, kızı Helin Tüm’ü, Belediye Başkanlarını, İl Yöneticilerini ve ilçe başkanlarını, misafir olarak gelen diğer aday adaylarını ve önceki 2 dönem milletvekilliği yapan Hasan Tahsin Uzun’u sahneye davet etti. Tüm, düzenlediği etkinliğe katılarak kendisine destek olan, güç veren, umut veren partililerine ve ailesine teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı