Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Paşaçiftlikspor: 1 Ocaklarspor: 1

Paşaçiftlikspor: 1 Ocaklarspor: 1

Balıkesir Marmara Gurubu 2. Amatör Küme Maçlarının 7. Haftası oynanan erteleme maçında Bandırmaya lider giden 18 puanlı Ocaklarspor ligde hemen arkasından gelen ikinci sıradaki 16 puanlı Paşaçiftlikspor karşısında aldığı beraberlikle liderliğini kay

Balıkesir Marmara Gurubu 2. Amatör Küme Maçlarının 7. Haftası oynanan erteleme maçında Bandırma`ya lider giden 18 puanlı Ocaklarspor ligde hemen arkasından gelen ikinci sıradaki 16 puanlı Paşaçiftlikspor karşısında aldığı beraberlikle liderliğini kaybetmedi.
Baştan sona büyük bir çekişme ve heyecan içinde geçen maçı Serhat Korkmaz, Mustafa Aksoy ve Doğan Ünsal hakem üçlüsü yönetti.
Paşaçiftlikspor: Ahmet, Gökhan, Özgür, Gökhan S., Emre, Hüseyin, Peyami, Fahri, İrfan, H.Can (Bilal) ve Gökhan. Gol: Dk.30 Peyami 
Ocaklarspor: Müslim, Selim, Sercan, Hikmet, Gökçe, Ayberk (Mehmet), ( Alper), İsmail, Hakan, Aytaç, Hüseyin ve Ahmet. Gol: Dk.76 Sercan
Şampiyonluğu hedefleyen iki takımın baştan sona gösterdiği mücadeleye baktığımızda her iki takımımızın da oyuna katkısı üst düzeydi. İlk 25 dakikada karşılıklı ataklar vardı sahada. Top her iki kaleye de sık sık geldi ama golü ilk önce ev sahibi takım Paşaçiftlik buldu. Dakikalar 30`u gösterirken Paşaçiftlikspor kendine göre sol taraftan, orta olan üzerinden İrfan`ın ayağından bir atış kullandı. Ceza alanı içine sert gelen topa Peyami`nin harika bir kafa dokunuşu ile top Müslüm`in koruduğu kalede ağlarla buluşunca Paşaçiftlikspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarı atılan bu tek golle 1-0 kapandı. 
İkinci yarıya Paşaçiftlikspor başladı. Ocaklarspor, Paşaçiftlikspor kalesine gol için yüklenirken kaybettiği topların hemen sonrasında iki kez kalesinde büyük tehlike yaşadı. 
Özellikle dakikalar 70`i gösterirken ani bir Paşaçiftlik atağında Peyami topu orta alandan alarak bire üç yakaladıkları Ocaklar defansı karşısında önündeki topu bomboş olan iki arkadaşına aktaramayınca takımını bir golden hatta bir üç puandan mahrum etti diyebiliriz. Üç dakika sonrada Paşaçiftlik yine Ocaklar kalesi önünde tehlike yarattı ama altı pas içinde topu önünde bulan Hüseyin ağlar yerine topu dışarı gönderince skoru değiştiremedi.
Atamayana atarlar sözünü boşa çıkarmayan Ocaklarspor özlediği golü 76. dakikada Sercan`ın ayağından buldu. Bu dakikada oyuna gol için ağırlığını koyan Ocaklarspor ceza alanı çizgisi üzerinde topu yakalayan Sercan`nın çok sert vuruşuyla golünü buldu. Bu dakikaya kadar çok iyi bir performans sergileyen Paşa kalecisi Ahmet köşede topa müdahale etmesine rağmen topun ağlarla buluşmasını önleyemedi 1-1.
Golden sonra maçta heyecan daha bir arttı. Karşılıklı ataklarla gole gitmek isteyen her iki takımda skoru değiştirecek hamleyi yapamayınca maç 1-1 sona erdi.
Bu önemli ve çekişmeli maçta ev sahibi Paşaçiftlikspor takımından Özgür, maç boyu takımını ayakta tutarken kaleci Ahmet, Hüseyin, İrfan ve Peyami oyunda ağırlığı görülen oyunculardı. 
Liderliği elinde bulunduran Ocaklarspor`da bu gün Mehmet`in (şifo) yokluğunun hissedildiğini söyleyebiliriz. Ama yine de tecrübeli oyuncu Ahmet hem duran toplarda hem de oyun anlayışıyla Ocaklarspor`u bu maçta sırtlayan adam oldu. Gökçe, İsmail ve Hüseyin takımda parlayan oyuncular olarak gözüme takıldılar. 
Sonuç olarak iki puan farkla liderliği elinde bulunduran Ocaklarspor aldığı bu beraberlikle istediğini alarak evine dönen takım oldu. Paşaçiftlikspor ise hem oyunu ve hem de gücüyle şampiyonluk için ben de varım diyerek Ocaklarspor`un bu yolda yalnız olmadığının mesajını verdi.
Gerçekten iyi maç izledik. Keyifliydi ama biraz da tribünden güzel sözler işitebilseydik her şey daha da güzel olabilirdi. Maalesef bu yönde eksikliklerimiz hala devam ediyor. 
Haber : Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli