Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Pasha üç yıldır denizin altında

Pasha üç yıldır denizin altında

Erdek´e bağlı Narlı Mahallesi´ndeki iskelenin önünde üç yıl önce batan kuru yük gemisi Pasha, hâlen denizin altında çıkarılmayı bekliyor.

Erdek´e bağlı Narlı Mahallesi´ndeki iskelenin önünde üç yıl önce batan kuru yük gemisi Pasha, hâlen denizin altında çıkarılmayı bekliyor. Narlı Mahallesi Muhtarı Burhan Çandır, yaklaşık 150 bin liraya hurda olarak satılan geminin yarısından fazlasının denizin altında bulunduğuna dikkat çekerken, ?Bu gemi nedeniyle Narlı´nın üç yıllık maddi kaybı, bu hurda fiyatının en az üç katıdır? dedi.
Üç yıldır, bu batık gemi nedeniyle büyük balıkçı teknelerinin, iskeleye yana-şamadığını, Narlı esnafının büyük zarara uğradığını, mahallenin, turizm açısından büyük darbe aldığını vurgulayan Çandır, ?Canımıza yetti artık? dedi.
Geçtiğimiz günlerde, Erdek´te Kaymakam Vekilliği yapan Tuncay Sonel´e bir dilekçe yazarak, bu sorunun çözümünü istediklerine işaret eden Çandır, ?Sayın Kaymakamlarımı-zın da desteğiyle artık bu gemiden kurtulmak istiyoruz? diye konuştu.
Narlılı vatandaşlar da, ?Artık bu sorunu dile getirmekten bıktık. Batık bir gemi, Narlı gibi gelirinin büyük bölümünü turizmden sağlayan bir mahallenin denizinden üç yıldır çıkarılmaz mı?? dediler.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Pasha yıldır denizin altında
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false