Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Pastırma yazı bitti kış geliyor

Pastırma yazı bitti kış geliyor

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, bugün akşamdan itibaren Balıkesir ve civarının serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği açıklandı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, bugün akşamdan itibaren Balıkesir ve civarının serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği açıklandı.  Bir haftadır süren pastırma yazı yerini kışa bırakıyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, havaların soğuyacağı ve yağışın etkili olacağı bildirildi.Açıklamada, "Bölgemizin Pazartesi akşamdan başlayarak Orta Akdeniz´den gelen serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. 23 Ekim Pazartesi gece ve 24 Ekim Salı günü bölgemizde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Rüzgarın da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 Km/sa) olarak eseceği bekleniyor. 25 Ekim Çarşamba günü yağışlı sistemin Bölgemizde etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının Salı günü yağışlı sistem ile 4-8 derece azalması bekleniyor." denildi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Pastırma yazı bitti geliyor
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı