Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Payal, yeniden aday

Payal, yeniden aday

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu 19 Ocak 2014te yapılacak. Genel kurulda, 2002 yılından beri Odanın başkanlık görevinde bulunan Fatih Payal, yeniden aday olacağını açıkladı.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası`nın olağan genel kurulu 19 Ocak 2014`te yapılacak. Genel kurulda, 2002 yılından beri Odanın başkanlık görevinde bulunan Fatih Payal, yeniden aday olacağını açıkladı.
Devletin, deniz ve hava yolları ulaşımı için uyguladığı akaryakıt ücreti indirimini karayolları için de uygulayarak, haksız rekabeti ortadan kaldırması gerektiğine dikkati çeken Payal, şunları söyledi:
"Devletin, yıllardır deniz ve hava yolları için uyguladığı akaryakıt indiriminden ne yazık ki vatandaş yararlanamamaktadır. Çünkü akaryakıta yapılan indirimi deniz ve hava yolları şirketleri, vatandaşın bilet ücretlerine yansıtmamakta ve böylece kârlarına kâr katmaktadırlar."
Şoför esnafının birçok sorunu bulunduğuna işaret eden Payal, şöyle konuştu:
"Bu sorunlardan biri de, Vergi Dairesi`nin uygulamasından kaynaklanmaktadır. Bu daire, şoförün en küçük bir vergi borcunda aracını bağlayarak, çalışmasına engel olmaktadır. Bu uygulama doğru değildir. Erdek`te korsan taksi sorunu da yıllardır sürmektedir. Hatta yazlık birçok sitenin bekçileri bile korsan taksicilik yapmaktadır."
1956 yılında kurulup, hâlen 300 üyesi bulunan Odalarının tapulu bir hizmet binasının yanı sıra bir de ambulansı olduğunu, ambulansın kullanım hakkını Erdek Belediyesi`ne verdiklerini açıklayan Payal, "19 Ocak`ta, çoğunluk sağlanmazsa 26 Ocak`ta gerçekleştirilecek genel kurulumuzda, 4 yıllık yeni dönem için başkanlığa yine aday olacağım. Böylece üyelerimize yönelik hizmetlerimi sürdürmek istiyorum" dedi.
Payal, hâlen Erdek`te bulunan 6 durakta 70 dolayında taksinin hizmet verdiğini sözlerine ekledi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli