Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Payaldan yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Payaldan yeni Emniyet Müdürüne ziyaret

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Erdek Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurtu ziyaret etti.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Erdek Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt`u ziyaret etti. 
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt`a makamında ziyarette bulunup başarılar diledi.
Ziyarette, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Payal ile Emniyet Müdürü Cankurt, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunup asayiş konusunda sohbet ettiler.
Erdek`te göreve başladığı günden itibaren sıkı bir çalışma temposuna girdiğini söyleyen Cankurt, şu anda gelen ziyaretleri kabul ettiğini, ileriki günlerde kendisinin de iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.
İlçenin trafik sorunu hakkında konuşan Cankurt "Erdek`te özellikle motosiklet sürücüleri hakkında şikayetler alıyoruz.  Bu konu ile ilgili denetimlerimiz daha da artacaktır. Hiçbir şekilde kimseye taviz verilmeyerek kurallara uymayan sürücüler hakkında cezai işlem uygulanacaktır" dedi.
Başkan Payal ise yaptığı konuşmada "Yeni göreviniz de başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Bu süreçte bize düşen bir görev olursa her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu