Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Pazar alışverişi yapan halka ücretsiz golf aracı hizmeti

Pazar alışverişi yapan halka ücretsiz golf aracı hizmeti

Ayvalık İlçesinde, Perşembe Pazarı´ndan evlere golf arabasıyla ücretsiz ulaşım sağlanacak.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, her geçen gün halka yakın farklı projelerle ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor.
Golf ring araçları, Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in projesi olarak ilk olarak bu yaz Alibey (Cunda) Adası´nın trafiğe kapalı dik yokuşlarında yerli, yabancı turistler ve yerli halkın hizmetine sunulmuştu.
Şimdi toplu taşıma araçlarının olmadığı kent merkezindeki körfez bölgesinin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı´nda vatandaşların evlerine rahat gidip gelmesi için Golf araçları hizmete sunuldu.
İlk sürüşte Başkan Gençer´in bizzat bulunduğu hizmette ücretsiz olarak vatandaşlar, ellerinde yükle eşsiz Ayvalık dar sokaklarından evlerine götürülüyor. Her Perşembe Günü iki aracında faaliyette olacağı hizmette, araçlar haftanın diğer günleri Cunda Merkez´de çalışmalarına devam edecek.
Bu bölgede toplu ulaşım araçlarının bulunmamasına dikkat çeken Başkan Rahmi Gençer, ?Nüfusumuzun yaş ortalaması yüksek ve bu pazar kentimizin simgesi konumunda. Vatandaşlarımız bu pazara alışveriş yapmasa da her hafta çıkmak ister. Biz de kolaylık sağlaması için Cunda Ada´mızda trafiğe kapalı alanda sürdürdüğümüz bu hizmeti, şehir merkezimizde de devam ettirmek istedik. Vatandaşlarımız çok çabuk uyum sağladı. Halkımızın hayatını kolaylaştıran yeni projeler sunmaya devam edeceğiz´´dedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false