Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Pazartesi Pazarı, önümüzdeki hafta kendi yerinde kurulacak

Pazartesi Pazarı, önümüzdeki hafta kendi yerinde kurulacak

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte yapmış olduğu toplantılar neticesinde Pazartesi günleri Sunullah Mahallesi Meydan Sokak´ta kurulan Semt Pazarı önümüzdeki haftadan itibaren yine kendi yerinde kurulm

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte yapmış olduğu toplantılar neticesinde Pazartesi günleri Sunullah Mahallesi Meydan Sokak´ta kurulan Semt Pazarı önümüzdeki haftadan itibaren yine kendi yerinde kurulmaya devam edecek.
Pandemi nedeniyle toplum sağlığının korunması amacıyla bu süreçte Kapalı Pazaryeri´ne taşınarak burada halkımıza hizmet veren Pazartesi Semt Pazarı, yapılan görüşmelerin ardından buradaki pazarcı esnafının da daha fazla mağdur olmaması düşüncesiyle 28 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren kendi yerinde kurularak halka hizmet verecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun ?Covid-19 tedbirleri kapsamında semt pazarlarımız toplum sağlığının korunması amacıyla Belediyemiz Kapalı Pazaryeri´ne taşınmıştı. Son dönemde vaka sayılarının düşmesi, aşılanmanın da hızlı bir şekilde yapılması gibi olumlu gelişmeler neticesinde Kaymakamımız Günhan Yazar ile yaptığımız toplantılar sonucunda, Pazartesi Semt Pazarımız 28 Haziran´dan itibaren kendi yerinde kurulacak.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu