Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Pazartesi pazarı yolları yenileniyor...

Pazartesi pazarı yolları yenileniyor...

Pazartesi pazarının kurulduğu tüm yolların zemin ve tretuarları yenilendi. Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi ve Alaattin Mahallesi Denizciler Caddesine kurulan pazartesi pazarının kırk sene önce yapılmış eski model parke taşları tarihe karıştı.

Pazartesi pazarının kurulduğu tüm yolların zemin ve tretuarları yenilendi.
Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi ve Alaattin Mahallesi Denizciler Caddesine kurulan pazartesi pazarının kırk sene önce yapılmış eski model parke taşları tarihe karıştı.
Pazar esnafının yanı sıra pazardan alışveriş yapan vatandaşların kabusu haline gelen, bakımsız, engebeli, bozuk, araları boşalmış parkelerle döşeli yol ve kaldırımlar, çok sayıda kişinin sakatlanmasına, pazar arabalarının hasar görmesine, pazarın kurulmadığı günlerde kazalara neden oluyordu.
Pazartesi pazarının yolları ile ilgili vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, pazartesi pazarının kurulduğu tüm cadde ve sokakların zeminlerinin yenilenmesi çalışmalarını bir ay önce başlattı.
Yol yapım çalışmaları nedeniyle, geçici olarak farklı cadde üzerinde kurulan Pazartesi pazarında inceleme yapan Başkan Aysan, burada vatandaşlar ile pazar esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Pazarın yenilenen yolları için tüm vatandaşlar başkana teşekkür etti, sevgi gösterilerinde bulundu. Pazar esnafı ise Belediye Başkanlarının sık sık kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan  yaptığı açıklamada "Seçim öncesinde verdiğim sözleri bir bir yerine getiriyorum. Adamlık verdiğin sözleri yerine getirmekten geçer. Diğer bütün sözlerimi de yerine getirdiğimi yaşayıp göreceksiniz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli