Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Pekel adaylıktan çekildi

Pekel adaylıktan çekildi

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Cumhuriyet Halk Partisinde düzenlediği basın toplantısında aktif siyaseti bıraktığını gözyaşları içinde açıkladı. Pekel, 30 Kasım 2013 tarihinde partileri tarafından yapılacak olan eğilim yoklamasına belediye ba

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Cumhuriyet Halk Partisinde düzenlediği basın toplantısında aktif siyaseti bıraktığını gözyaşları içinde açıkladı. Pekel, 30 Kasım 2013 tarihinde partileri tarafından yapılacak olan eğilim yoklamasına belediye başkan aday adayı olarak ta girmeyeceğini söyledi.
Kimin aday olacağından çok 30 Mart 2014 yapılacak olan yerel seçimleri kazanmanın daha önemli olduğunu dile getiren Pekel, "Bundan sonraki süreçte partimin hizmetindeyim bir ağabey olarak çalışmalarıma devam edeceğim. Ele ele kenetlenerek 30 Mart 2014`te yerel seçimleri Bandırma`da kazanacağız"dedi.
Bu güne kadar yapmış olduğu belediyecilik hizmetlerinde toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede hizmet ettiklerini dile getiren Pekel "Ben Bandırmalılara sevgimi verdim. Bu süreçte zaman zaman tartıştığımız anlar oldu. Kin ve nefret duygularıyla bir yere varılmayacağını bilen biri olarak bunu hiçbir zaman kan davasına dönüştürmedim" diyerek mesaj verdi.
Pekel "30 Kasım 2013`de belediye başkan adayının belirlenmesine yönelik yapılacak olan eğilim yoklamasında bana hiç kimse şu veya bu adayın desteklenmesi konusunda talepte bulunmasın. Ben eğilim yoklamasına her iki aday adayına da eşit mesafede olduğumu göstermek için oy kullanmaya bile gelmeyeceğim" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli