Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Pekelin çalışma raporu kabul edildi

Pekelin çalışma raporu kabul edildi

Pekelin çalışma raporu kabul edildi Belediye başkan Yardımcısı Dursun Mirza: Bandırmaya çivi bile çakmadığımızı söyleyenlerin gözüne dizine dursun

Bandırma Belediye Meclisi`nin nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Sedat Pekel`in başkanlığında yapılan toplantıda encümen üyelikleri için gerçekleşen seçimde CHP`li üyeler Erhan Elmastaş, Hüseyin Koçyiğit ve Mehmet Fahri Sert göreve getirildi.
Plan ve Bütçe Komisyonu`na CHP`den İsmail Göksoy, Yalçın Cömert ve Tolga Tosun, AKP`den Necdet Sidat ve Fazıl Özpolat seçildiler.
Tarife Komisyonu`nda CHP`den Berna Serintuna, Asuman Korzay ve Erhan Elmastaş, AKP`den Niyazi Güler ve Eşref Kasapoğlu seçildiler.
İnceleme ve Araştırma Komisyonu`nda, CHP`li Ozan Onur, Metin Yalçınkaya ve Tolga Tosun, AKP`den Serap Şentürk ve Mesut Tatlıgil`e görev verildi.
İmar Komisyonu`nda, CHP`den Cemal Adıgüzel, Suat Ok ve Abdurrahman Buzlu, AKP`den Sabri Külcü ve Orkun Sencer görev aldı.
Kıymet Takdir Komisyonu`nda ise CHP`den Muhsin Eker ve Suat Ok, AKP`den Ahmet Edin`e görev verildi.
Meclis toplantısında, Belediye Başkanı Sedat Pekel`in 2012 yılı çalışma raporu da görüşüldü.
Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Yalçın Cömert`in yönetiminde gerçekleşen bu bölümde önce Belediye Başkanı Sedat Pekel, bir yıllık çalışmalarını özet durumunda anlattı, Ardından belediye başkan Yardımcısı Dursun Mirza belediyenin bir yıllık çalışmalarından örmekler verdi. Mirza 4 yıllık görev süreleri içinde 150 bin ton asfalt döküp, 450 bin metre karelik parke döşediklerini açıklarken,`` Bizden önceki AKP döneminde, 5 yılda 70 bin ton asfalt dökülüp, 390 bin metre karelik parke döşemesi yapılabilmiştir. Bu gerçekler ortadayken, Bandırma`ya çivi bile çakmadığımızı söyleyenler var. Gözlerine, dizlerine dursun!`` dedi.
AKP adına konuşan Sabri Külcü, belediyenin gerçekleştiremediği bazı konuları da eleştirdi.
Eleştirilerin ardından oylanan Belediye Başkanı Sedat Pekel`in 2012 çalışma raporu 21 oyla kabul edilirken, rapora 8 AKP`li üye ret oyu verdi. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli