Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Petrol-İş turnuvası başladı

Petrol-İş turnuvası başladı

Eski futbolcular ?gösteri maçı? yaptı

Petrol-İş Bandırma Şubesi´nin geleneksel duruma getirdiği ?Hüseyin Buğdaycı-Mustafa Demirbaş Halı Saha Futbol Turnuvası? başladı.
Livatya Duru Halı Saha Tesisleri´nde başlayan turnuvanın açılış törenine Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Münir Yahşi, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Eğitim-İş Bandırma Temsilciliği Başkanı Kadir Taylan da katıldı.
Açılış töreninde konuşan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, ?Biz, yalnız sendikal mücadele vermekle yetinmeyerek sosyal sorumluluk projelerine de öncülük yapıyoruz. Neden Hüseyin Buğdaycı-Mustafa Demirbaş adına turnuva diyorsanız, onu da şöyle açıklamak isterim. Bu isimler semboliktir. Kaybettiğimiz diğer tüm çalışanlarımızı rahmetle anıyorum. Spor, barış, kardeşlik, dayanışma ve mücadele demektir? dedi.
Turnuvanın açılışında Etispor´un eski futbolcularından oluşan gösteri maçı oynandı.
Ardından turnuvanın ilk maçı oynandı.
Eti Maden Bor ve Asit Fabrikaları´ndaki birimler arasında düzenlenen turnuva 17 takımın katılımıyla, üç grupta oynanacak turnuva, 14 Mayıs 2018 günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.
Turnuvada hakemlikleri Şenay Aydın ve İlhan Pıravadılı yapıyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Petrol turnuvası başladı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı