Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Petrol İş´ten emeklilere 90 plaket

Petrol İş´ten emeklilere 90 plaket

Petrol-İş Sendikası Bandırma Temsilciliği tarafından Bandırma Prenses Düğün Salonu´nda İftar Yemeği verildi.

Petrol-İş Sendikası Bandırma Temsilciliği tarafından Bandırma Prenses Düğün Salonu´nda İftar Yemeği verildi.
İftar programında fabrikalarına yıllarını veren, ülke için alın teri döken, yıllarını çalışmakla geçiren 2015-2017 yılları arasında Eti Maden ve Bagfaş işyerlerinden emekli olan 90 üyesine de plaket verildi.
İftar programının sonunda kısa bir konuşma yapan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, plaketlerin 25-30-35 yılın karşılığı olmadığını, değerlerinin ve maneviyatının çok büyük olduğunu söyledi. Petrol-İş sendikasının eski yöneticilerinden devir aldıkları bu geleneğini şanla şerefle, onurla gururla sürdürmeye kararlı olduklarını belirten Kayan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Mücadele ediyoruz, ekmeğimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için. Petrol-İş Sendikası olağanüstü halde dahi mücadelesini sürdürüyor. Ülkeye katma değer üreten bunu yaparken de alın terini namusuyla şerefiyle akıtan, evlatlarına gelecek sağlayan değerli üyelerimiz 1978´li yıllardan bu tarafa bu fabrikalarda çalışmış bu fabrikaları ayakta tutmuş, bu sendikaya hizmet etmiş katkı sağlamış bunun karşılığında da bu sendikanın hak ve menfaatlerinden yararlanmış emekli olan büyüklerimi kutlarım.?
Konuşmanın ardından 2015-2017 yılları arasında Eti Maden ve Bagfaş işyerlerinden emekli olan 90 üyeye plaket dağıtımı gerçekleştirildi.
İftar programına Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ersin Atıcı, sendika temsilcileri, ve üyeleri ile eşleri katıldı.
Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Petrol emeklilere plaket
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli