Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Plaj Futbolu dün başladı

Plaj Futbolu dün başladı

Erdekte devam eden Plaj Futbolu yarın oynanacak final maçıyla sona eriyor. Şampiyonu belirleyecek final maçı ulusal TV kanallarından da naklen canlı olarak yayınlanacak.

Erdek`te devam eden Plaj Futbolu yarın oynanacak final maçıyla sona eriyor. Şampiyonu belirleyecek final maçı ulusal TV kanallarından da naklen canlı olarak yayınlanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Garanti Plaj Futbol Ligi`nin Erdek etabı Çuğra mevkiinde bulunan kumsalda açılış gösterisiyle başladı.

25 merkezde yapılacak olan karşılaşmalar 27, 28, 29 Ağustos tarihlerinde Didim`de noktalanacak.
3 gün devam edecek organizasyonda Erdek Spor, Gönen Termal Spor, Ocaklar Belediye Spor, Agrigento, Şekersu, Kristal Cafe, Hayat Spor, Balıkesir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi takımlarından oluşan 8 takım mücadele ediyor. Yarın şampiyonu belirleyecek final maçı ulusal televizyon kanallarından naklen canlı olarak yayınlanıyor.
Özel olarak hazırlanan kumsal da, 5`er kişiden oluşan takımlar kıyasıya mücadele ediyor. Tüm dünyada büyük ilgi gören plaj futbolu maçları için, Çuğra Bölgesinde faaliyet gösteren Ünlü Camping plaj kumsalı oyuncular için hazırlanmıştı.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı