Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Platformdan "Kapıdağ Sanayi Karşıtı Günler" Etkinliği

Platformdan

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu yaptığı toplantılar, farkındalıklar ve etkinliklerle sanayiye karşı olan dik duruşunu sürdürmeye devam ediyor.

Erdek Körfezi Dayanışma Platformu yaptığı toplantılar, farkındalıklar ve etkinliklerle sanayiye karşı olan dik duruşunu sürdürmeye devam ediyor.
Platform son olarak önümüzde ki günlerde "Kapıdağ Sanayi Karşıtı Günler" etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor.
Erdek Körfezi Dayanışma Platformu, iki gün boyunca sürmesi planlanan " Kapıdağ Sanayi Karşıtı Günler" etkinliğinde söyleşi, sergi ve çeşitli gösterilerle toplum içerisinde farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Cumartesi günü başlayacak etkinlikler Pazar gecesine kadar devam edecek.
Platform Başkanı Kadir Dadan tarafından açıklanan programa göre 23 Mayıs Cumartesi saat 15.00 - 17.00 saatleri arasında, "Kırsal ve Kentsel Alanlarda Mücadeleler ve Deneyimler" konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Platformun irtibat bürosunda gerçekleşecek olan söyleşide, Oktay Konyar ve Ender Eren söz alacak. Saat 17.00 ve 18.00 arasında ise yine platformun bürosu önünde "Uçurtmalar Konuşsun" isimli sergi düzenlenecek. Aynı günün gecesinde ise saat 19.00 ve 23.00 arasında Ocaklar Mahallesinde, Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği`nden Ayla Seyhun, Süheyla Doğan ve Mecit Ünal "Doğanın Rahminde İnsan" adlı bir gösteri sunulacak.
Erdek Körfezi Dayanışma Platformu tarafından gerçek-leştirilen, "Kapıdağ Sanayi Karşıtı Günler" organizasyonun ikinci gününde ise 17.00 ve 20.00 saatleri arasında "Sanayiniz Batsın, Doğa Hepimize Kalsın" sloganı eşliğinde, Bandırma - Biga Karayolu üzerinde bulunan "Enerji-Sa Doğal Gaz Çevrim Santrali`nin batısında uçurtma ile protesto gösterisi yapılacağı duyuruldu. Haber : Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli