Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL İLK KARŞILAŞMASI.. BANVİT - BEŞİKTAŞ

PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL İLK KARŞILAŞMASI.. BANVİT - BEŞİKTAŞ

Beko Basketbol Liginde play-off mücadelesi dev bir maçla start alıyor. Kendi evinde son olarak 28 Nisan tarihinde Antalya Bşb karşılaşan yeşil-turunculu ekibimizin play-off çeyrek final ilk maçında

Beko Basketbol Liginde play-off mücadelesi dev bir maçla start alıyor. Kendi evinde son olarak 28 Nisan tarihinde Antalya Bşb karşılaşan yeşil-turunculu ekibimizin play-off çeyrek final ilk maçında Beşiktaş`ı ağırlayacağı zorlu mücadele Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda saat 18.00`de başlayacak ve Digiturk Lig Tv 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Ligde normal sezonu 25 galibiyet ve averajla üçüncü sırada bitiren Banvit ile 19 galibiyet ile altıncı sıradan play-off mücadelesine başlayacak Beşiktaş arasındaki çeyrek final turu kazanılmış 2 maç üzerinden oynanacak. Normal sezonu üst sırada bitiren yeşil-turunculu ekibimizin saha avantajına sahip olduğu seride Bandırma seyircisine büyük iş düşüyor. Serinin ikinci karşılaşması 20 Mayıs Pazartesi İstanbul Abdi İpekçi Spor  Salonunda, 1-1`lik eşitlik olması halinde ise son karşılaşma 23 Mayıs Perşembe Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda oynanacak. İki galibiyete ulaşan ve turu geçme başarısı gösteren takım yarı finalde Anadolu Efes-Ted Ankara Kolejliler serisinin galibi ile karşılaşacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli