Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Polis zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Polis zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Gömeç İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince 10 Haziran 2019 tarihinde yapılan

Gömeç İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince 10 Haziran 2019 tarihinde yapılan faaliyetlerde 4 ayrı suç dosyasından aranan ve hakkında kesinleşmiş cezası olan bir şahıs ile Açıktan Hırsızlık olayının şüphelisi yakalanıp, şüphelinin üst aramasında 1,66 gr metamfetamin adlı sentetik uyuşturucu maddesi, aracında yapılan aramada 6,36 gr Scank ile 4,73 gr esrar maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeler ele giçirildi.
Ekiplerin, E-87 karayolundaki uygulama noktasında yaptıkları kontrollerde hakkında Tefecilik, Silahla Tehdit, Ruhsatsız Silah Taşıma ve Hakaret suçlarından aranması ve yakalanması olan 2 yıldır kolluk kuvvetlerinden kaçan T.G. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Ekiplerin yapmış olduğu çalışma sonrasında Açıktan Hırsızlık şüphelisi Y.S.B isimli şahsın İzmir ilinden ilçemize geleceği duyumu sonrası gerekli tertibat alınarak yakalaması yapılıp, şahsın üst aramasında 1,66 gr Metamfetamin olduğu değerlendirilen sentetik uyuşturucu maddesi ile aparat olarak kullandığı boş tükenmez kalem dışı, aracında yapılan aramada ise 6,36 gram Scank ve 4,73 gram esrar maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Y.S.B. isimli şahıs hakkında Açıktan Hırsızlık ve Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti yapmaktan adli tahkikata başlandı.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli