Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Polis hırsızları yakaladı

Polis hırsızları  yakaladı

Burhaniye'de oto, işyeri ve evlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili zanlılar yakalandı.

Burhaniye'de oto, işyeri ve evlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili zanlılar yakalandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'nden basına yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Burhaniye'de meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak otodan 25 Adet muhtelif ölçülerde el dokuması halı, ceplerinde 2000 TL ve 65 Euro para bulunan ceket ve pantolonun çalınması olayı ile ilgili olarak M.K isimli şahıs yakalandı.
Ayvalık İlçesinde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak işyerinden, 18 Adet Lotto marka spor ayakkabısı, 56 adet bayan kotu, 36 Adet erkek keten kot, 6 Adet kaban, 21 Adet erkek kotu ve 8 Adet tişört çalınması ile ilgili olarak G.G isimli şahıs ele geçirildi.
Sındırgı İlçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayında, ikametten 1000 Dolar, 8000 Euro, 2000 TL, 8 Adet Adana Burma, 2 Adet Düz Bilezik, 1 adet Altın Künye, 2 Adet Kırmızı Taşlı Altın Çocuk Künyesi ve miktarının hatırlanmadığı küçük altın çalınması olayı ile ilgili olarak ise A.Ş isimli şahıs yakalandı.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü görevlilerince olay yerinden elde edilen bulgular üzerinde yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde işlenen suçların failleri olarak tespit edilmişlerdir. Balıkesir genelinde işlenen suçların aydınlatılmasına yönelik olarak yapılan çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli