Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Polislerin özlük hakları mecliste

Polislerin özlük hakları mecliste

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, polislerin özlük haklarını TBMM'ye taşıdı.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, polislerin özlük haklarını TBMM'ye taşıdı.
MHP Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Polis teşkilatında çalışan personellerin özlük haklarının düzeltilmesi konusunu TBMM gündemine getirdi.
Önceki yıllarda da Başbakan'ın polislerin özlük haklarının düzeltilmesi konusu ile ilgili açıklaması bulunmasına karşın halen polislerin özlük haklarının düzeltilmediğini kaydeden Bulut, Polislerin 2200 ek göstergeden emekli oldukları için maaşları yarı yarıya düştüğünü ifade etti. Maaşların yarı yarıya düşmesi sebebiyle polislerimizin yaş haddinin sonuna kadar çalışmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.
Milletvekili Bulut, Emniyet Teşkilatı`nda emekliliğini hak etmiş olan 33 bin 352 polisin maaş kaygısı yüzünden emekliye ayrılamadıklarını ve mağdur edildiklerini, daha önce polislerimizin özlük haklarının düzeltilmesi konusu ile ilgili Başbakan'ın açıklamalarının bulunduğunu, Polislerimizin ek göstergelerinin 3600'e getirilerek daha fazla mağdur edilmemeleri gerektiğini vurguladı. 
Konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına taşıyan MHP Milletvekili Bulut, Polis teşkilatında çalışan personellerin ek göstergelerinin 3600'e çıkarılmasını istedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false