Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Polisten pokercilere kumar baskını

Polisten pokercilere kumar baskını

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından 2 derneğe kumar baskını yapıldı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından 2 derneğe kumar baskını yapıldı.
Kamufle olup adres sormak için derneğe giren sivil polisler, kumar oynayan 5 kişiyi masa üzerinde dönen 850 TL ile birlikte suçüstü yakaladı.
Ahlak Büro Amirliği özel kumar takip ekipleri tarafından kumar suçuyla ilgili olarak yapılan araştırma sonrası Yıldırım Mahallesinde 2 derneğe 22 Haziran günü saat 23.50 sıralarında operasyon yapıldı. Suçüstü kumar yakalamak için kamufle olan ve adres sormak için dernek binasına giren sivil polisler, burada poker tabir edilen kumar oyunu oynandığını tespit etti. Sivil polisler 850 TL para, 41 adet pul ve 40 adet poker kâğıdına el koydu. İç kısmından birbirine bağlantı kurulan 2 dernekte T.K., E.K., V.K., T.K., N.E.Ş. ve N.Ö. adlı 6 şüpheli şahıs hakkında "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli işlem, 11 şahıs hakkında ise 5326 sayılı Kabahatler Kanunu´nun 34. Maddesi "Kumar Oynamak" kapsamında 320 TL´den idari para cezası yazıldı. Dernek yöneticileri gerekli yasal işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü´ne götürüldü. Kapama ve mühürleme işlemi için gerekli işlemler başlatıldı. Derneklerde yapılan aramalarda ise kumar suçu ile ilgili çok sayıda suç unsuru ile kumar oyunu oynayan şahıslara servis edilen muhtelif alkollü içecekler elde edilerek muhafaza altına alındı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı