Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Polisten uyuşturucu satıcılarına geçit yok

Polisten uyuşturucu satıcılarına geçit yok

Balıkesir polisi, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 11 zanlıyı gözaltına aldı.

Balıkesir polisi, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 11 zanlıyı gözaltına aldı.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliğine bağlı ekipler, şehir merkezinde uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları bilgisini aldıkları şebekeyi takibe aldı.   
Polisin yaptığı istihbarat çalışması sonucunda uyuşturucu şebekesinin izini süren narkotik timleri, 11 zanlıyı yakalayıp hakkında yasal işlem başlattı. 
Sokakta uyuşturucu satıcılığı yaptıkları iddia edilen M.Z.G. (21), U.Y. (23), S.B. (36), A.C. (35), S.G. (38) ile B.D. (37) isimli 6 şüpheli, emniyetteki sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkarıldı.
"Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak, uyuşturucu madde sağlamak, aracılık etmekle suçlanan 6 kişiden A.C., B.D. ve S.G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi`ne gönderildi.
Operasyonda yapılan aramalarda, dijital hassas tartı aleti, satışa hazır vaziyette 40 gram esrar ile 30 gram Bonzai, 2 adet bıçak ve 10 adet Extacy tablet ele geçirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı