Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Polonya´lı turist Manyas´ta

Polonya´lı turist Manyas´ta

Manyas ilçesinde mola veren Polonya´lı Danelle Hebert, Haziran ayında bisikletiyle çıktığı gezisini Türkiye´de tamamladı.

Manyas ilçesinde mola veren Polonya´lı Danelle Hebert, Haziran ayında bisikletiyle çıktığı gezisini Türkiye´de tamamladı.
Polonya´nın Bytom kentinden Haziran ayında bisikletiyle yola çıkan bayan Danielle Hebert (57) Çekya Cumhuriyeti, Macaristan, Sırbıstan, Bulgaristan rotasını izleyerek Edirne´den Türkiye´ye giriş yaptı.
İstanbul, Yalova ve Bursa-Mustafa Kemal Paşa ilçeleri istikametini takip ederek Manyas´a ulaşan Polonya´lı gezginci, Manyas Öğretmenevi´nde 1 gece konakladı.
Manyas´tan sonra Erdek ilçesine gideceğini ve burada çadırı ile kamp yapacağını gazetemiz temsilcisi ile paylaşan Danielle Hebert, yolculuğunda herhangi bir zorlukla karşılaşmadığını, özellikle Türkiye´de insanların kendisine çok iyi davrandığını, ancak korona virüs yüzünden yolculuğunun uzadığını belirtti
Bir evlilik yaptığını ve daha sonra eşinden boşanarak yalnız yaşamaya başladığını anlatan Danielle, Marmara Bölgesi´nin doğasına hayran kaldığını ve bu nedenle küçük bir ilçe veya köyde sürekli kalmayı düşündüğünü aktardı.
57 yaşında ki Danielle beş yıl önce İstanbul´da bir süre kaldığını, Fransızcanın yanı sıra Türkçe kursuna da gittiğini, meramını anlatacak derecede Türkçe bildiğini, mesleğinin grafiker sanatçısı olduğunu ifade etti.
Manyas´ta kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür eden Danielle, ?Macerayı ve sporu çok sevdiğini hem spor yapıp, hem de değişik ülke ve kültürleri tanıma olanağı bulmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.
Manyas´ın Sesi



Anahtar Kelimeler: Polonya turist Manyas
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli