Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Pompalı cinayet

Pompalı cinayet

İlçemizde bir kişi, eşi ve eniştesine pompalı tüfekle saldırdı. Pompalı tüfekten çıkan kurşunlardan yaralanan Hüseyin Sürgit ve Songül E. isimli şahıslar ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlçemizde bir kişi, eşi ve eniştesine pompalı tüfekle saldırdı. Pompalı tüfekten çıkan kurşunlardan yaralanan Hüseyin Sürgit ve Songül E. isimli şahıslar ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Hastanede hemen tedavi altına alınan yaralılardan Songül E. İsimli kadın hastanede yaşam savaşı verirken, Hüseyin Sürgit ise kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Ferdi E. (32), kendisini 3 ay önce terk ederek teyzesinin eşi Hüseyin Sürgit`in (50) evine taşınan eşi Songül E`yi (28) ikna etmek için telefonla aradı.  Songül E`nin eve dönmek istemediğini ve boşanma davasını geri çekmeyeceğini söylemesi üzerine, ikili telefonda tartıştı. Tartışmanın büyümesinin ardından telefonu kapatan Ferdi E, Hüseyin Sürgit`in oturduğu Yalı Mahallesi Öğretmen İsmail Çağlar Sokak`taki evine gitti.
Ferdi E, burada kavgaya tutuştuğu eşi Songül E. ve Hüseyin Sürgit`e yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş etti. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi. Hüseyin Sürgit, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Songül E`nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Vefat eden Sürgit dün memleketi Ocaklar Beldesi`nde toprağa verildi.
POLİSE TESLİM OLDU
Cinayetten sonra kaçan ve polisin her yerde aradığı Ferdi E., Cuma günü sabaha karşı polise gidip teslim oldu. Cinayetle ilgili soruşturmaya Erdek Cumhuriyet Savcılığı`nca başlandı. Olay yerinde inceleme yapan polis, pompalı tüfek ile 7 kez ateş edildiğini belirledi. Sorgulaması devam eden Ferdi E., sorgusunun ardından Adliye`ye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli