Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

POSEİDON´da doyumsuz saatler

POSEİDON´da doyumsuz saatler

Erdek ile Avşa arasında sefer yapan POSEİDON Yatı´nda doyumsuz saatler yaşanıyor.

Erdek ile Avşa arasında sefer yapan POSEİDON Yatı´nda doyumsuz saatler yaşanıyor.
İşletmeciliğini ve kaptanlığını Kaan Öksüz´ün yaptığı yat, her gün Erdek marinasından saat 11.00´de yolcularıyla kalkıp, 11.30´da Ocaklar iskelesinden de yolcuların aldıktan sonra yola koyuluyor. Ardından konuklarına, demir attığı bir koyda deniz sefası yaptıran POSEİDON, öğleyin balık, salata, helva ve meşrubattan oluşan menüsünü sunduktan sonra Avşa´ya doğru yola koyuluyor. Avşa Adası, Yiğitler Mahallesi´ne yanaşan yat, Avşa´da kalmak ve denize girmek için konuklarına üç saatlik bir zaman ayırdıktan sonra dönüş yolculuğuna başlıyor. Dönüşte yine bir koyda, konuklarına denize girme olanağı tanıyan POSEİDON, daha sonra Ocaklar ve Erdek´e girişi sırasında, Türk bayrakları ve İzmir Marşı şovuyla sahillerdeki vatandaşlardan alkış topluyor. 

POSEİDON´u işleten ve çalışanların, Kovid-19 salgını nedeniyle yolcu sayısında kısıtlamaya gittikleri gibi hijyene de çok dikkat ettikleri dikkati çekiyor.
Dümeninde deneyimli kaptan Kaan Öksüz´ün güvenli yolculuğunda, tüm personelinin güler yüzle hizmet etmesinin yanı sıra yatta görevli bulunan DJ Muammer de konukların felekten bir gün çalmalarını sağlıyor.
POSEİDON, yıllardan beri bu hizmet anlayışıyla Erdek-Avşa Adası yat seferlerine damgasını vurmayı sürdürüyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: POSEİDON doyumsuz saatler
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false