Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Posta Gazetesinin bandosu Akçayda

Posta Gazetesinin bandosu Akçayda

Yaygın basından Posta Gazetesinin özel bandosu Akçay Cumhuriyet Meydanında bir konser verdi. Posta Gazetesi tarafından kurulan Posta Bandosu Şef Sonat Çerçioğlu yönetiminde, Cumhuriyet Meydanında Akçaylı müzik severlerin ve halkın karşısına çıkt

Yaygın basından Posta Gazetesi`nin özel bandosu  Akçay Cumhuriyet Meydanı`nda bir konser verdi.
Posta Gazetesi tarafından kurulan Posta Bandosu Şef Sonat Çerçioğlu yönetiminde, Cumhuriyet Meydanı`nda Akçay`lı müzik severlerin ve halkın karşısına çıktı. 
Bando, Türk ve batı müziğinden çeşitli pop parçaları ile latin müziğinden örnekler seslendirdi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`da konsere katılarak izleyiciler arasından bir genç kızın isteğini kırmayarak birlikte dans etti. Bu arada nostaljik parçalar olan, mavi boncuk, sen gidince, yemeni bağlamış, Beyoğlu`nda gezersin gibi çok sevilen şarkı ve türkülerden de örnekler sunan bando alkışlar arasında konserini bitirdi.  2004 yılında Posta Gazetesi Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay tarafından kurulan Posta Gazetesi Bando Ekibi, Sonat Çerçioğlu şefliğinde 14 kişiden oluşuyor. Posta Bando Ekibinin repertuarında Latin`den dans müziğine, Türkçe nostaljiden kasap havasına kadar çeşitli şarkılar da yer alıyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli