Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

POS-Yazar kasa tanıtımı yapıldı

POS-Yazar kasa tanıtımı yapıldı

Yazar kasa üreticisi MT Bilgi Teknolojileri, yeni nesil EFT POS özellikli mobil yazar kasa VERA-DELTAyı çözüm ortağı DenizBank ile kullanıma sunuyor. Balıkesirde ilk kez tanıtımı yapılan pos-yazar kasanın ilki esnaf Muharrem Çimene takdim edildi.

Yazar kasa üreticisi MT Bilgi Teknolojileri, yeni nesil EFT POS özellikli mobil yazar kasa "VERA-DELTA"yı çözüm ortağı DenizBank ile kullanıma sunuyor. Balıkesir`de ilk kez tanıtımı yapılan pos-yazar kasanın ilki esnaf Muharrem Çimen`e takdim edildi.
Cihazı Türk mühendisleri yaptı
Türk Ticaret hayatını önemli olarak etkileyecek, esnaf ve sanatkârlara getirdiği özel çözümlerle girişimcinin hayatını kolaylaştıracak olan DenizBank, hem POS, hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS Balıkesir`de tanıtıldı.
Elit Asya Otel`de yapılan tanıtım toplantısına DenizBank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Balıkesir Şube Müdürü Okan Öz, Bandırma Şube Müdürü Özlem Üçer, Gönen Şube Müdürü Hamdi Uğur Beşe, Marmara Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Hamza Şimşek, Marmara Bölge Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Semiha Yılmaz`ın yanı sıra MT Bilgi Teknolojileri sorumlusu Oktay Akçay da katıldı.
POS-Yazarkasayı kullanacakları avantajlar bekliyor
DenizBank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, yaptığı konuşmada esnafın hayatını kolaylaştırmak için Türkiye`de yine bir ilk`e imza attıklarına dikkat çekti. Bozkaya, "Kısa bir süre önce ise MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde yazarkasa POS`u geliştirdik. Hem yazarkasa hem de POS olarak kullanılan bu ürünü şu anda sadece DenizBank sunuyor. 1 Temmuz 2013`ten itibaren özellikle ayağa hizmet götüren restoranların, sucuların, tüpçülerin ve mobil hizmet götüren tüm esnafın ilgili kanun gereği yazarkasa POS`u kullanması zorunlu olacak. DenizBank olarak bizi tercih edecek esnafımıza önemli kolaylıklar getiriyoruz" dedi.
Esnaf bu kasayla çift maliyetten de kurtuluyor
POS-Yazarkasada, işlem yapıldığı anda aynı zamanda yazarkasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarak da taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan Yazarkasa POS fişleri "Serbest Meslek Makbuzu" olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf çift maliyet (Yazarkasa ve POS) yaratmadan, tek ürünle çözüme kavuşuyor.
POS-Yazarkasa ücretsiz olacak
İşletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek, yazarkasa POS cihazına ücretsiz sahip olacak. İşletmeler ayrıca cihaz bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS`a sahip olabiliyor ve bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyorlar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli