Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Prefabrik evlere büyük talep

Prefabrik evlere büyük talep

Pandemi ve deprem korkusu prefabrik evlere talebi arttırdı.

Pandemi ve deprem korkusu prefabrik evlere talebi arttırdı.
Koronavirüs nedeniyle vatandaşlar, kent içindeki yaşamı terk ederek sahibi oldukları arazilere prefabrik ev yapımına yöneldi.
Erdek´te korona virüs salgını nedeniyle şehir merkezinden uzaklaşıp, kendi arazilerine ev yaptırmaya karar veren vatandaşların çoğu prefabrik evleri tercih ediyor.
Erdek´te prefabrik ev yapım işini yürüten Fatih Bağcı, prefabrik evlere talebin kısa sürede kurulması ve depreme dayanıklı olması nedeniyle rağbet gördüğünü söyledi.
Koronavirüs salgını nedeniyle sessiz ve sakin ortamı tercih eden vatandaşların, hızlı kurulumu olan ve diğer binalara göre daha ekonomik olan prefabrik yapılara yönelerek bağ evleri yaptırmaya başladıklarını belirten Bağcı, "Elimizden geldiği kadar hızlı kurulumlarla insanları ev sahibi yapıyoruz. Ortalama 100 metrekare bir ev, anahtar teslimlerde 25-35 gün içinde teslim ediliyor. Prefabrik binalar hızlı kurulur ve ekonomiktir. İstenilen yere ulaşımı sağlayıp kurulumu gerçekleştiriyoruz. 

Fiyat konusunda da betonarme ve çelik binalara göre daha ekonomiktir. Isı yalıtımı kendinden straforlu olduğu için diğer binalara göre daha iyidir." dedi.
Koronavirüs nedeniyle sipariş yoğunluğunun oldukça arttığını siparişlere yetişmekte zorlandıklarını kaydeden Bağcı, ?İnsanlar şehir dışı arazilere yöneldiler. Daha çok 60-70 metrekare küçük ailelerin yaşayabileceği barınaklar yaptırıyorlar." diye konuştu.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Prefabrik evlere büyük talep
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli